Ποιοι γιορτάζουν: Οι Γιώργηδες των ομάδων της Θεσσαλονίκης!

Metrosport Team25 Απριλίου 2022

Η σημερινή ημέρα (25/5) αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ελλάδας, καθώς οι Γιώργηδες όλης της χώρας έχουν την τιμητική τους, με τις ομάδες της Θεσσαλονίκης να έχουν εορτάζοντές τους.

Ξεκινώντας από το ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ συναντάμε γιο του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργο, οποίος είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας. Επίσης, τον Γιώργο Κούτσια και τον Γιώργο Κουλούρη, οι αγωνίζονται στη Β' ομάδα του «Δικεφάλου», με τον πρώτο βέβαια να υπολογίζεται και ως μέλος της πρώτης ομάδας. 

Στον Άρη την τιμητική τους έχουν σήμερα ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Δεληζήσης και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιώργος Καντιμοίρης. 

Στον Ηρακλή είναι ο Γιώργος Μανωλάκης ( αριστερό μπακ ), Γιώργος Κάκκο ( μεσοεπιθετικός ) και ο Γιώργος Μακρής (επιθετικός ).

Στο χώρο του μπάσκετ η ομάδα του «Γηραιού» έχει ξανά την τιμητική της με δύο αθλητές και ένας μέλος του τεχνικού επιτελείου να γιορτάζουν. Ο Γιώργος Φίλλιος και ο Γιώργος Πετανίδης στο αγωνιστικό τμήμα και ο Γιώργος Τσιάρας ( Team Manager ) στο τεχνικό επιτελείο.

Στον Άρη ο μοναδικός εορτάζοντας είναι ο Γιώργος Αιγίδης, οποίος είναι μέλος του Δ.Σ. των «κίτρινων»

 Τέλος, στο μπασκετικό ΠΑΟΚ ο Γιώργο Καμπερίδης (φόργουορντ) και ο φυσιοθεραπευτής Γιώργος Τσουκαλάς καλούνται να... κεράσουν τα μέλη της ομάδας του «Δικεφάλου».

Χρόνια πολλά σε όλους τους Γιώργηδες!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.