Οι Γάλλοι «γουστάρουν» Τσιγγάρα, παρά τα λίγα λεπτά συμμετοχής του

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2023

Μπορεί ο δανεισμός του Χάρη Τσιγγάρα να μην «καρποφόρησε» στο βαθμό που περίμεναν τόσο η γαλλική ομάδα όσο και ο ίδιος ο παίκτης, όμως οι οπαδοί δίνουν χρόνο και ψήφο εμπιστοσύνης στον Έλληνα.

Γνωστό ενημερωτικό γαλλικό site που ασχολείται με την Τουλούζ, ζήτησε από τον κόσμο του συλλόγου, τη γνώμη του για τον 22χρονο παίκτη. Τα αποτελέσματα του γκάλοπ ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, αφού 7 στους 10 ερωτηθέντες τάχθηκαν υπέρ του να αγοράσει η Τουλούζ τον Τσιγγάρα από τον ΠΑΟΚ, παρά τον χαμηλό χρόνο συμμετοχής που έχει έως τώρα, αφού θεωρούν ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει πολλές προοπτικές μπροστά του.

Το θετικό προσκείμενο κλίμα προς τον Έλληνα εξέφρασε και ο Ο Νταμιάν Κομολί, διευθυντής της ποδοσφαίρου της Τουλούζ, εστιάζοντας στην περιπέτεια που πέρασε ο ποδοσφαιριστής το προηγούμενο διάστημα και το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.Πρόσθεσε πάντως, ότι όσο περνάει ο καιρός όλοι αρχίζουν να βλέπουν τον Τσιγγάρα που είχαν δει στον ΠΑΟΚ και τώρα πρέπει όλοι να περιμένουν προκειμένου ο Έλληνας παίκτης να πάρει χρόνο συμμετοχής.

«Του δίνουμε χρόνο, αλλά παράλληλα παίρνουμε και εμείς χρόνο. Δεν βιαζόμαστε ακόμα. Η οριστική απόφαση για ενεργοποίηση της οψιόν πρέπει να παρθεί αρκετά αργότερα μέσα στη σεζόν» είπε μεταξύ άλλων ο Κομολί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.