Οι φανς επιτίθονται στην Britney Spears για τις γυμνές φωτογραφίες: «Είναι αηδιαστικό, σταμάτα»

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2022

Αν και τον τελευταίο καιρό πολλοί ήταν αυτοί που υποστήριζαν ανά διαστήματα την Μπρίτνει Σπίαρς, φαίνεται πως η τραγουδίστρια χάνει τους υποστηρικτές της, μετά από τις προκλητικές φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό.

Μεγάλη συζήτηση γύρω από το όνομά της ξεκίνησε για ακόμη μία φορά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία δημοσίευσε στο Twitter μια νέα γυμνή φωτογραφία της και τα σχόλια έπεσαν «βροχή», όμως αυτή τη φορά δεν ήταν καθόλου διθυραμβικά, αφού πολλοί χρήστες αντέδρασαν αρνητικά. Η τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία που κάλυπτε τις θηλές και την ευαίσθητη περιοχή της όπως ήταν ξαπλωμένη, ενώ στη λεζάντα έγραψε το εξής: «Αυτή την εβδομάδα έχω πρεμιέρα για την ταινία “Η νομοθετική πράξη του αιδοίου μου”». Ορισμένοι διαδικτυακοί της φίλοι υποστήριξαν την επιλογή της και ανέφεραν πως έχει δικαίωμα να ανεβάζει ότι θέλει, παρόλα αυτά, αρκετοί δήλωσαν αντίθετοι.

«Αν τις ανέβαζες στο Onlyfans, θα είχες 30 εκατομμύρια τώρα», έγραψε ένα άτομο και ένα άλλο άνεφερε: «Επιτέλους σταμάτα, είναι αηδιαστικό».


Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.