Οι ευχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Γιώργο Βρακά

Metrosport Team28 Απριλίου 2021

Ο Γιώργος Βρακάς κλείνει τα 20 χρόνια ζωής σήμερα (28/04), με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να του στέλνει ιδιαίτερες ευχές.

Αναλυτικά οι ευχές της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Γιώργο Βρακά, ο οποίος σήμερα κλείνει τα 20, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και ατομικό επίπεδο.

Εκπαιδευμένος με τη φιλοσοφία του PAOK Academy, ο Γιώργος Βρακάς επέστρεψε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2020, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι το 2023.

O Γιώργος Βρακάς γεννήθηκε στις 28 Απριλίου του 2001 στα Γιάννινα και από μικρή ηλικία εντάχθηκε στις Ακαδημίες του ΑΟ Γιάννινα. Το 2014 έκανε το μεγάλο βήμα και έγινε μέλος της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ. Με τα ασπρόμαυρα εντυπωσίασε σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες – ήταν φυσικά σταθερή προτίμηση στις κλήσεις των ομοσπονδιακών τεχνικών – κι έφτασε το 2017 να κάνει το ντεμπούτο του με την Α΄ομάδα σε ένα παιχνίδι κόντρα στον Αιγινιακό για το Κύπελλο Ελλάδας. Μάλιστα έγινε ο δεύτερος νεαρότερος παίκτης που κάνει ντεμπούτο με τον ΠΑΟΚ.

Τον Αύγουστο του 2018 αποχώρησε και έγινε μέλος της δεύτερης ομάδας της Νάπολι. Σε δύο χρόνια στην Ιταλία ο Βρακάς συμμετείχε σε 20 αγώνες, πετυχαίνοντας τρία γκολ και δίνοντας τρεις ασίστ. Το καλοκαίρι του 2020 αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα, με τον ΠΑΟΚ να μην χάνει την ευκαιρία και να υπογράφει τον νεαρό επιθετικό μέσο για τα επόμενα τρία χρόνια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.