Οι εξτρέμ στην πρώτη γραμμή, Μαρτίνς και Νάρεϊ ψηλά στην λίστα

Metrosport Team14 Ιουνίου 2022

Ο Δικέφαλος έχει ανακοινώσει συμφωνίες με τέσσερις παίκτες (Κουαλιάτα, Σάστρε, Βιεϊρίνια και Ράφα Σοάρες), εντός των επομένων ημερών αναμένεται να προχωρήσουν υπό μορφή επίσημων ανακοινώσεων και άλλες κινήσεις (Νάσμπεργκ, Κοτάρσκι, Ρέντε. Αντρέ Ρικάρντο) όμως το μεγάλο βάρος για την ενίσχυση της ομάδας, πέφτει και στην μεσοεπιθετική γραμμή. Κυρίως στους εξτρέμ.

Αυτή την χρονική στιγμή, ο ΠΑΟΚ έχει ως καθαρόαιμους εξτρέμ τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ζαμπά. Υπό προϋποθέσεις μπορούν να παίξουν στα άκρα οι Μουργκ και Τέϊλορ, όμως θα γίνουν συζητήσεις για την αποχώρηση των δύο. Εφόσον βρεθούν ομάδες που θα καλύψουν τα συμβόλαιά τους.

Στα εξτρέμ, ο ΠΑΟΚ έχει στοχεύσει σε δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις. Η πρώτη είναι του 28χρονου Πορτογάλου Φάμπιο Μαρτίνς, που θέλει να φύγει από τα Εμιράτα, προτάθηκε στον Δικέφαλο, έχει γίνει κίνηση και αναμένονται αποτελέσματα.

Η δεύτερη, αφορά τον 27χρονο Γερμανό Κάλεντ Νάρεϊ που ανήκει στην Φορτούνα Ντίσελντορφ που συμμετέχει στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Εχει συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο με την Φορτούνα, έως το ερχόμενο καλοκαίρι του 2023.

Για τον Νάρεϊ όπως είχαμε γράψει στο αναλυτικό ρεπορτάζ της Metrosport έχουν γίνει απευθείας επαφές, έχει γίνει πρόταση, όμως το ζητούμενο είναι τι θα κάνει η διοίκηση της Φορτούνα και εάν του επιτρέψει να αποχωρήσει.

Τι ισχύει με τον Λάζαρο Λάμπρου

Παρά το ενδιαφέρον της Λέγκια, δεν παρουσίασε οριστική εξέλιξη το θέμα του Λάμπρου. Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, επειδή δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα κλείσει τις μεταγραφές των εξτρέμ ο ΠΑΟΚ, ο Κατερινιώτης να αρχίσει προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ και να σκαναριστεί εκ νέου από τον Λουτσέσκου.

Οι Ιταλοί για τον Μπαλντέ

Συνεχίστηκαν τις τελευταίες ημέρες τα δημοσιεύματα από ιταλικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με το περιεχόμενο των οποίων, ο Σενεγαλέζος επιθετικός Κεϊτα Μπαλντέ αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Κάλιαρι και αυτό το γεγονός δημιουργεί προσδοκίες σε πολλές ομάδες για να τον προσεγγίσουν και εν τέλει να τον δελεάσουν. Ο Μπότο φέρεται να έχει διακρίνει στον Μπαλντέ, στοιχεία που είναι ικανά να δώσουν στον ΠΑΟΚ μία έξτρα ποιότητα, εφόσον τον πείσει να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Πάντως ο ανταγωνισμός είναι έντονος και μένει να φανεί ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.