Οι εξελίξεις για τον ΠΑΟΚ βρίσκονται στην ατζέντα του Λουτσέσκου

Κώστας Πετρωτός26 Ιουνίου 2021

Μπορεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και διάφορα θέματα να «τρέχουν», τίποτα όμως δεν μπορεί να υποκαταστήσει την φυσική παρουσία. Ετσι, η έλευση του Ρουμάνου τεχνικού στην Θεσσαλονίκη θα ισοδυναμεί με το πάτημα του γκαζιού για πολλά ζητήματα στον ΠΑΟΚ. 

Ο 52χρονος κόουτς αναμένεται τελικά το πρωί της Δευτέρας στην Θεσσαλονίκη, καθώς την ίδια μέρα υπάρχει απευθείας πτήση από το Βουκουρέστι, έτσι ώστε να αποφύγει την ταλαιπωρία του ενδιάμεσου σταθμού στο ταξίδι του και της επιπλέον ταλαιπωρίας λόγω των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων. 

Η άφιξη του θα συνοδευτεί από διαδοχικές επαφές και ραντεβού που υπάρχουν στην ατζέντα του και θα βοηθήσουν ο ΠΑΟΚ να τελειώσει με εκκρεμότητες που υπάρχουν ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας και κυρίως, τις υποθέσεις του χαφ και του φορ που θα πρέπει να αποκτηθούν μέχρι να ταξιδέψει η ομάδα στην Ολλανδία. 

Όντας στην Τούμπα για ώρες καθημερινά πολλά πράγματα θα γίνουν πιο γρήγορα και ο συντονισμός με όλα τα υπόλοιπα τμήματα πολύ πιο άμεσος και λειτουργικός. Η επόμενη εβδομάδα φέρνει εξελίξεις, κατά συνέπεια, που κρύβονται στην ατζέντα του Ραζβάν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.