Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Βάρντι που προκαλούν εκνευρισμό στους αντίπαλους οπαδούς!

Metrosport Team20 Αυγούστου 2021

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Κεσανλής

Μεγάλο «ντόρο» έχει προκαλέσει για άλλη μια φόρα ο Τζειμί Βάρντι, ο οποίος πανηγύρισε με έναν χαρακτηριστικό τρόπο το πανέμορφο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Γούλβς, στην πρεμιέρα της Premier League.

Ο Άγγλος επιθετικός έχει την τάση να προκαλεί τους αντίπαλους οπαδούς με τους έξαλλους πανηγυρισμούς του, τραβώντας τα βλέμματα όλων όσων τον παρακολουθούν.

Συγκεκριμένα ο επιθετικός της Λέστερ, μετά την επίτευξη του μοναδικού τέρματος κόντρα στην Γούλβς την περασμένη Κυριακή (15/8), πανηγύρισε σαν λύκος με κραυγές, θέλοντας να... επικοινωνήσει με τους οπαδούς των φιλοξενούμενων.

Δείτε τον πανηγυρισμό μέσα από την κερκίδα της Γούλβς:

Εκνευρισμό και αρκετά «γαλλικά», είχε ακούσει και στο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας το 2019, μετά το δεύτερο τέρμα που πέτυχε, κλειδώνοντας με αυτό το τρόπο την νίκη για τις «αλεπούδες.»

Ο 33χρόνος σέντερ φορ, θέλοντας να τσιγκλίσει τους οπαδούς της Κρίσταλ Πάλας, μιμήθηκε την κίνηση του αετού, το οποίο είναι και το σήμα της Κρίσταλ. Το αποτέλεσμα ήταν να διοχετευτεί η οργή τους μέσω των social media, με κάποιους να κάνουν λόγο για "αλαζονικό παίκτη, όπως όλη η ομάδα του" και άλλοι να υποστηρίζουν πως πρόκειται για έναν από τους πλέον υπερτιμημένους παίκτες που αγωνίζονται στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Δείτε τον πανηγυρισμό του:

Ένας άλλος έξαλλος πανηγυρισμός που συζητήθηκε έντονα στο Νησί, ήταν την περσινή χρονιά κόντρα στην Σέφιλντ Γιουναϊντετ. Ο Άγγλος επιθετικός σκόραρε στο 90΄και χάρισε την νίκη στην ομάδα του με 2-1. Χωρίς να μπορεί να ελέγξει τον ενθουσιασμό του, πήρε φόρα και με τάκλιν κατέστρεψε το σημαιάκι του κόρνερ.

Δείτε τον πανηγυρισμό:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.