Οι επαφές του ΠΑΟΚ για μεσοεπιθετικό και το παράθυρο για αποχωρήσεις

Metrosport Team28 Ιανουαρίου 2022

Ρεπορτάζ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Πολύ κρίσιμες είναι οι τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου για την τελική μορφή που θα πάρει το ρόστερ του ΠΑΟΚ ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν. Κι αυτό γιατί, ο Ζοσέ Μπότο δεν κινείται μόνο για την τρίτη μεταγραφή του Δικεφάλου, αλλά εμφανίζεται ανοιχτός στο να συζητήσει το ενδεχόμενο αποχώρησης ορισμένων παικτών.

Αρχίζοντας από το τελευταίο, μπορεί η ΛΑΣΚ Λιντς και μία ομάδα από την Αραβία να εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον Στέφαν Σβαμπ, ωστόσο, ο Αυστριακός μέσος δεν θα φύγει τώρα από την Τούμπα, όπως δήλωσε σε μέσο της πατρίδας του. «Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες για εμένα και μία από αυτές ναι είναι η Λιντζ Λασκ. Σκοπεύω να μείνω στον ΠΑΟΚ. δεν επιθυμώ να αποχωρήσω από την ομάδα τον χειμώνα», τόνισε χαρακτηριστικά ο 32χρονος μέσος.

Το ίδιο ισχύει και για τον Μιχάι και φυσικά τον Ινγκασον. Όμως, υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που ο ΠΑΟΚ και κατ’ επέκταση ο Ζοσέ Μπότο είναι θετικοί να συζητήσουν την αποχώρησή τους υπό προϋποθέσεις. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν Οι Φερνάντο Βαρέλα, Αντερσον Εσίτι και Τόμας Μουργκ. Και για τους τρεις ο Δικέφαλος είναι ανοιχτός στο να συζητήσει την προοπτική αποχώρησης. Στην περίπτωση του Βαρέλα αρκεί ο ίδιος να βρει και να συμφωνήσει με άλλη ομάδα, αφού ο ΠΑΟΚ θα γλιτώσει περίπου 600.000 ευρώ (το μισό συμβόλαιο για φέτος), για έναν παίκτη που έχει αποφασίσει ότι έχει κλείσει ο κύκλος του. Για τον Εσίτι, θέλει ένα ποσό για να μειώσει όσο μπορεί την χασούρα από την αγορά του (έναντι 3,5 εκατ. ευρώ), ενώ κάπου στο ενδιάμεσο είναι η υπόθεση του Μουργκ.

«Παλεύει» όσο μπορεί για περιζήτητο μεσοεπιθετικό

Εξάλλου, ο Ζοσέ Μπότο προσπαθεί να προωθήσει και την τρίτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ, με την απόκτηση μεσοεπιθετικού όπως γράψαμε και χθες. Στο προσκήνιο για τον αθλητικό διευθυντή του Δικεφάλου βρίσκεται η περίπτωση ενός πολύ αξιόλογου μεσοεπιθετικού που είναι περιζήτητος αυτή την περίοδο και ανήκει σε αξιόλογη ομάδα της Πορτογαλίας. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, όμως, ο 56χρονος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ το «παλεύει» μέχρι τέλους, ευελπιστώντας ότι θα μπορέσει να προλάβει το φίνις των μεταγραφών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.