Οι επαφές με στόπερ και η υπόθεση του Ροζ

Γιώργος Στράντζαλης04 Ιουνίου 2023

Σε πλήρη εξέλιξη είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Αρη όπως διαπιστώθηκε και από το αποτέλεσμα της πρόσφατης συνάντησης που είχαν ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα με τον Τόλη Τερζή. Οι επαφές με τους πρώτους μεταγραφικούς στόχους είναι προχωρημένες, με τους ιθύνοντες του σχεδιασμού να έχουν “λοκάρει” συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για θέσεις στις οποίες η ενίσχυση αποτελεί προτεραιότητα. Εφόσον μάλιστα επιβεβαιωθούν όσα μεταφέρονται από την Αλκμήνης, από εβδομάδα θα προκύψουν και οι πρώτες συμφωνίες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε επίπεδο διαπραγματεύσεων ο Παλίκουτσα “τρέχει” τα ζητήματα του επιθετικού, ενός αμυντικού χαφ κι ενός κεντρικού αμυντικού, με πηγές της “Μ” και του metrosport.gr να κάνουν λόγο ότι συζητά με στόπερ ο οποίος αγωνίζεται στη Γερμανία.

Το δίκτυο του Κροάτη αθλητικού διευθυντή στη συγκεκριμένη χώρα άλλωστε είναι αρκετά μεγάλο, λόγω της θητείας του σε Φορτούνα Ντίσελντορφ και Νυρεμβέργη, κι αυτό θα επιδιώξει ν’ αξιοποιήσει μέσα από τη μεταγραφική του ατζέντα και τις επαφές που έχει στη Γερμανία.

Επιπλέον, στο κάδρο υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Λίντσεϊ Ροζ. Η επαφή με τον Γάλλο αμυντικό έγινε κι αυτό δεν χωρά αμφισβήτηση. Ούτε αμφισβητείται το γεγονός ότι ο 31χρονος ποδοσφαιριστής υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην εξαντλήσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, καθώς τη σεζόν που ολοκληρώθηκε εκτός από τον τραυματισμό που είχε, έχασε τη θέση του στο βασικό πλάνο του προπονητή. Κι σε αυτό το ενδεχόμενο ο Αρης δεν είναι αρνητικός. Ωστόσο η περίπτωσή του είναι αρκετά περίπλοκη, αφού αφενός από τη μία πλευρά της ζυγαριάς υπάρχει η Λέγκια και από την άλλη το μεγάλο συμβόλαιο που έχει ο Ροζ. Ο Αρης πολύ δύσκολα αυτή τη στιγμή θα μπει σε διαδικασία να διαπραγματευτεί μαζί του ένα συμβόλαιο της τάξεως των 500 χιλιάδων ευρώ.

Σε ότι φορά τον επιθετικό, ο Αρης δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Ματέι Βίντρα της Πλζεν αλλά στην περίπτωσή του το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων θα εξαρτηθεί από το μέλλον του στον σύλλογο της Τσεχίας με τον οποίον δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.