Μεταγραφές: Οι πιο ενδιαφέροντες «ελεύθεροι» της αγοράς

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2020

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε αλλά υπάρχει ακόμη χρόνος για τις ομάδες που θέλουν να προσθέσουν την τελευταία τους πινελιά. Η αγορά είναι ανοιχτή και οι ποδοσφαιριστές, που έμειναν ελεύθεροι, αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Εξάλλου, ποιος δεν θα ήθελε να κάνει μια ακόμη κίνηση για να δυναμώσει την ομάδα του; 

Όργιαν Νίλαντ

Ο Νίλαντ προχώρησε στη διακοπή του συμβολαίου του με την Άστον Βίλα και αναζητά νέα ομάδα. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν από κοινού τη συνεργασία τους και οι Άγγλοι ευχαρίστησαν τον 30χρονο πορτιέρο για τη συνεισφορά του στην ομάδα. 

Ντάνιελ Σούμπασιτς

Αποχώρησε πρόσφατα από τη Μονακό. Διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μια καλή επιλογή για το τέρμα.

Εζεκιέλ Γκαράι

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός κυκλοφορεί ελεύθερος. Αγωνίστηκε τελευταία φορά στη Βαλένθια. Προσπαθεί να ξεπεράσει έναν τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο. Κοστολογείται στα 4.8 εκατομμύρια ευρώ.


Ιβάν Στρίνιτς

Ο 33χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Μίλαν. Αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας ενώ δε διστάζει να προωθηθεί και να συμβάλλει στο δημιουργικό κομμάτι. 

Ιγνάθιο Αμπάτε

Μπορεί να διανύει το 33ο έτος της ηλικίας του αλλά αποτελεί ξεχωριστή επιλογή. Όποιος σύλλογος αποφασίσει να του δώσει την ευκαιρία θα αποκτήσει αντοχή, ταχύτητα και σιγουριά στην αμυντική του γραμμή.



Ράιαν Φρέιζερ

Μια εξαιρετική επιλογή για τις πτέρυγες. Έκανε τη διαφορά παίζοντας ως εξτρέμ στην Μπόρνμουνθ καταγράφοντας επτά γκολ και 14 ασίστ. 


Μπεν Αρφά  

Το όνομα του έχει βρεθεί στα αθλητικά πρωτοσέλιδα ουκ ολίγες φορές αλλά σε ελληνικό αεροδρόμιο δεν τον έχουμε δει ακόμη. Έχει τις ικανότητες να κάνει τη διαφορά. 

Τζακ Γουίλσερ

Συμφώνησε στη διακοπή του συμβολαίου του με τη Γουέστ Χαμ λόγω των υψηλών απαιτήσεων του. Οι δύο πλευρές προχώρησαν σε λύση της συνεργασίας τους κοινή συναινέση καθώς ο 28χρονος δεν φαινόταν διατεθειμένος να δεχθεί τη μείωση που του προτάθηκε. 

Κέβιν Στέγκερ

Είναι επίσημα χωρίς ομάδα από την 1η Ιουλίου. Ο 26χρονος σίγουρα αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τη μεσοεπιθετική γραμμή. Αναζητά την επόμενη πρόκληση της καριέρας του και θα προτιμούσε ένα σύλλογο που θα αγωνίζεται στο Champions League, όπως τόνισε σε τελευταίες του δηλώσεις. 

Αλεσάντρε Πάτο

Άρχισε την καριέρα του με μεγάλες φιλοδοξίες και δικαιολογημένα γέννησε προσδοκίες ότι θα πλησιάσει τον Πελέ. Η πορεία του δεν ήταν ανάλογη τους και πλέον από την 1η Αυγούστου έχει μείνει ελεύθερος από τη Σάο Πάολο και αναζητά την επόμενη ομάδα του. 

Μάριο Μάντζουκιτς

Έμεινε ελεύθερος από την Αλ Ντουχάιλ και αναζητά νέα ομάδα. Το συμβόλαιο του άγγιζε τα επτά εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο πλέον οι απαιτήσεις του έχουν πέσει στα τέσσερα εκατομμύρια.

Ντάνιελ Στάριτζ

Η Τραμπζονσπόρ τον άφησε ελεύθερο. Μια σίγουρη επιλογή για όποιον αναζητά μια λύση στην επιθετική του γραμμή.

Ελεύθεροι είναι ακόμη οι: Ντάλερ Κουζιάγιεφ, Κέβιν Στέγκερ, Ζοσέ Μαουρίσιο, Τζόρντον Άιμπ, Μικέλ Σαν Χοσέ, Μάρκους Χένρικσεν, Κέβιν Στιούαρτ, Μαρκέλ Σουσαέτα, Ντανιέλ Αγιάλα, Anton Mitryushkin, Τζέσε Γκονζάλες, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Νίκος Καρέλης, Παναγιώτης Κονέ, Γιώργος Μανθάτης, Στέφανος Αθανασιάδης, Παναγιώτης Γλύκος

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.