Οι Εισαγγελείς ρώτησαν για το δικαίωμα εισόδου Μαρινάκη, Ιβάν!

Κώστας Πετρωτός18 Φεβρουαρίου 2020

Στη διάρκεια της σύσκεψης που έγινε στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, υπήρξε συζήτηση και για το δικαίωμα εισόδου συγκεκριμένων ανθρώπων στα αποδυτήρια της Τούμπας το βράδυ του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.

Η αφορμή δόθηκε από το πρόσφατο αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης προς την Λίγκα να της δοθεί η ενημέρωση για το τι ισχύει με το δικαίωμα εισόδου των Βαγγέλη Μαρινάκη, Κώστα Καραπαπά, Σάββα Θεοδωρίδη, Ιβάν Σαββίδη και Γιώργου Σαββίδη στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Ειδικότερα, ο ανώτατος αθλητικός εισαγγελέας, Χαράλαμπος Βουρλιώτης που προΐστατο της σύσκεψης ζήτησε από τον εκπρόσωπο της Λίγκας να μάθει αν έχει απαντηθεί το ερώτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Ο τελευταίος απάντησε ότι αυτό δεν είχε γίνει μέχρι εκείνη την ώρα και ότι μέχρι το βράδυ ή το αργότερο αύριο το πρωί θα δοθεί η σχετική ενημέρωση στην Αστυνομία.

Ο κ. Βουρλιώτης, όπως και οι άλλοι δύο Εισαγγελείς, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος και ο Στέφανος Ζαρκαντζιάς, θέλησαν να είναι απόλυτα διευκρινισμένες όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν στην διεξαγωγή του πολύ μεγάλου αγώνα. Μάλιστα, οι δύο τελευταίοι θα δώσουν το παρών την Κυριακή στην Τούμπα και θα παρακολουθούν από νωρίς την πορεία τήρησης των μέτρων ασφαλείας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.