Οι δύο συν ένας λόγοι που μπορούν να κρατήσουν τον Κρμέντσικ στον ΠΑΟΚ

Χάρης Εμμανουηλίδης12 Φεβρουαρίου 2021

Μπορεί η Μπριζ να είναι μία πόλη που φημίζεται για τα μεσαιωνικά της κτήρια και τα επιβλητικά της κτίσματα και τις ωραίες... εικόνες που προσφέρει, αλλά σαν τη Θεσσαλονίκη δεν έχει, και εξηγούμαστε...

Ο Μαικλ Κρμέντσικ μετά το πέρας της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Λαμία, δήλωσε ανοιχτά πως ο ίδιος θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα στη Θεσσαλονίκη και έχει και τους προσωπικούς του λόγους, εκτός από το ότι φαίνεται να βρίσκει την ποδοσφαιρική του Ιθάκη στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο 27χρονος σέντερ φορ πριν από περίπου 20 ημέρες είδε να φτάνουν στη Θεσσαλονίκη τα αγαπημένα του...«δύο συν ένα» πρόσωπα, η σύζυγος του Ντενίσα, και οι δύο κόρες του Κλαούντια και Μελάνια, αντιστοίχως. Η άμεση εγκατάσταση τους στην πόλη και στο σπίτι που έχει νοικιάσει ο Τσέχος επιθετικός στην Καλαμαριά δίνουν τη δυνατότητα στο ζεύγος να γνωρίσει - παρά το lockdown- τις όμορφες πτυχές της πόλης, με τον Μαικλ να έχει γίνει ήδη λάτρης της παραλίας και του... φραπέ.

Η σύζυγος του που ασχολείται με την μόδα έχει δει με πολύ καλό μάτι την προοπτική της Θεσσαλονίκης καθώς έχει ήδη δώσει «άρωμα» της πόλης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου αριθμεί περισσότερους από 12.000 ακολούθους. Εύκολα φτάνει κανείς στο συμπέρασμα πως για ένα οικογενειάρχη, ένα καλό περιβάλλον για τα αγαπημένα του πρόσωπα σίγουρα παίζει τον δικό του σημαντικό ρόλο αν ο ΠΑΟΚ με τους Βέλγους - εφόσον θελήσουν- βρουν τη «χρυσή τομή» στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.