Οι δυο «κολώνες» που ετοιμάζονται να μπουν στο Πάνθεον της ασπρόμαυρης ιστορίας

Metrosport Team19 Μαΐου 2021

Στο ρόστερ του φετινού ΠΑΟΚ υπάρχουν μόνο δυο ποδοσφαιριστές που θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στον τέταρτο τελικό Κυπέλλου που καλείται να δώσει η ομάδα το προσεχές Σάββατο και φυσικά να το κατακτήσουν.

Ο Φερνάντο Βαρέλα και ο Ανχελ Κρέσπο ετοιμάζονται να υπερασπιστούν με τους συμπαίκτες τους την άμυνα της ομάδα και γιατί όχι, να τη βοηθήσουν και επιθετικά μέσα από τις στημένες φάσεις.

Κανείς άλλος από τους παίκτες που θα κληθούν να παίξουν στον τελικό δεν έχουν αυτή τη μοναδική ευκαιρία να αγωνιστούν αρχικά σε τέταρτο τελικό και πολύ περισσότερο να κατακτήσουν το Κύπελλο.

Η συμμετοχή των δυο στον αγώνα «κλείδωσε» από τη στιγμή που ο Ινγκασον οριστικά τέθηκε νοκ άουτ. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ο Πάμπλο Γκαρσία σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα με τρεις στόπερ.

Ο Φερνάντο Βαρέλα θα παίξει ως κεντρικός ενώ ο Κρέσπο διεκδικεί τη θέση από τον Μιχαηλίδη. Μπορεί φυσικά να είναι και οι τρεις στην ενδεκάδα αν επιλεγεί ο Βιεϊρίνια να παίξει φουλ μπακ από τα δεξιά.

Ο Φερνάντο Βαρέλα και ο Ανχελ Κρέσπο ήταν στην βασική ενδεκάδα όταν ο ΠΑΟΚ το 2017 κέρδιζε την ΑΕΚ στο Βόλο. Ήταν στο ΟΑΚΑ όταν ο Δικέφαλος κέρδιζε και πάλι την ΑΕΚ με 2-0. Ηταν και πάλι στο ίδιο γήπεδο και πάλι στην αρχική ενδεκάδα όταν ο ΠΑΟΚ κέρδιζε για 3η συνεχόμενη φορά την ΑΕΚ, με το τελικό σκορ να είναι το 1-0.

Αμφότεροι μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα, δήλωναν με νόημα ότι οι τελικοί δεν παίζονται αλλά κερδίζονται. Η εμπειρία τους, η αύρα τους, η θέληση τους είναι οδηγός για όλους τους συμπαίκτες τους.

Και φυσικά αν το καταφέρουν θα γίνουν οι δυο πρώτοι ποδοσφαιριστές στην ιστορία του συλλόγου που θα κατακτήσουν τέσσερα Κύπελλα με την ασπρόμαυρη φανέλα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.