Οι δύο δρόμοι στην σχέση του ΠΑΟΚ με Αντρίγια και το «κλικ» από Τουρκία

Κώστας Πετρωτός11 Φεβρουαρίου 2023

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια του ΠΑΟΚ την τελευταία τριετία. Εχει καταγράψει 123 συμμετοχές, με 24 γκολ και 23 ασίστ, κάνοντας γεμάτες σεζόν και φέτος έχει 23 ματς, τρία τέρματα και ισάριθμες ασίστ. 

Όσοι παρακολουθούν τον τρόπο παιχνιδιού του 26χρονου Σέρβου, αντιλαμβάνονται τον πολύπλευρο ρόλο του και ειδικά επί Λουτσέσκου έχει παίξει μέχρι και ακραίος αμυντικός. Φυσικά, σε παρόμοιο ρόλο, αλλά σε διάταξη 3-5-2 έχει παίξει φουλ μπακ και στην εθνική Σερβίας, κάτι που δείχνει ότι όλοι οι προπονητές αναγνωρίζουν ότι είναι ένας παίκτης που ανεβοκατεβαίνει συνεχώς τις πλευρές και ανταποκρίνεται άριστα και στο ανασταλτικό κομμάτι. Υπάρχει, όμως, μία συνθήκη που φέρνει την σχέση του με τον ΠΑΟΚ σε πρώτο πλάνο. 

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2024 που σημαίνει ότι το καλοκαίρι θα μπει στον τελευταίο χρόνο της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο και κατά συνέπεια θα πρέπει να παρθεί μία σημαντική απόφαση. Ο βραχύσωμος άσος θα πρέπει είτε να ανανεώσει την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, είτε να πουληθεί προκειμένου ο Δικέφαλος να αποκομίσει οικονομικό όφελος. 

Ο Αντρίγια έχει ένα συμβόλαιο πάνω από 1,3 εκατομμύρια ευρώ (με διάφορα πριμ) και προφανώς δεν είναι μία εύκολη περίπτωση η ανανέωση, γι αυτό και σε συνεργασία με τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να συμφωνηθούν τα βήματα που θα ακολουθηθούν στην σχέση των δύο πλευρών.

 Είναι αλήθεια ότι πολλοί περίμεναν να υπάρξουν κρούσεις από ομάδες μετά το Μουντιάλ και να τεθεί σοβαρά θέμα πώλησης μέσα στον Γενάρη. Ενδιαφέρον εκφράστηκε από συλλόγους, υπήρχε για παράδειγμα μία από την ομάδα από την Τουρκία που έδειξε να ασχολείται με την περίπτωσή του, ωστόσο, δεν έγινε κάποια σοβαρή κρούση για να προκύψει σοβαρή κουβέντα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.