Οι δυο αξέχαστες στιγμές του Τζαβέλλα στον ΠΑΟΚ

Δημήτρης Καλαϊτζής23 Απριλίου 2020

Ο Γιώργος Τζαβέλλας τα τελευταία χρόνια βγάζει το ψωμί του στην Τουρκία με τη φανέλα της Αλάνιασπορ. Στο πλευρό του πλέον βρίσκονται και δυο ακόμη Έλληνες παίκτες. Ο λόγος για τον Μανώλη Σιώπη και τον Τάσο Μπακασέτα. 

Ο 32χρονος αμυντικός σήμερα έκανε live στο Instagram μαζί με τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και αποκάλυψε τις αξέχαστες στιγμές του στον ΠΑΟΚ

Ο Τζαβέλλας ανέφερε πώς οι καλύτερες στιγμές του με τον «Δικέφαλο του Βορρά» ήταν ευρωπαϊκές. 

Αρχικά, η ισοπαλία με τον Άγιαξ στην Ολλανδία, τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ με εκείνη την εμφάνιση έδειξε ότι έχει αλλάξει επίπεδο, ενώ δεν ξεχνά και το διπλό στη Γερμανία επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ με 1-0, χάρις το τέρμα του Μακ.

Παράλληλα, σε άλλη ερώτηση που αφορούσε τον επεισοδιακό ημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα το 2014 και την ένταση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στον Κατσουράνη και τον Μανιάτη, επεσήμανε πώς οι δυο παίκτες τα ψιλοβρήκαν για το καλό της Εθνικής Ελλάδας, αφού μεσολαβούσε μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία.

Σε άλλη ερώτηση φιλάθλου για την πιο δύσκολη έδρα γι΄ αυτόν όταν αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ, τόνισε πώς ήταν πολύ δύσκολο για τον ίδιο όταν επισκεπτόταν το «Κλεάνθης Βικελίδης» και το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Τέλος, αναφέρθηκε για το αν θα επέστρεφε στον ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχει χαλάσει το γλυκό. Παρόλα όσα έγιναν στην ομάδα, πέρασα καλές στιγμές στην Τούμπα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.