ΕΠΣΜ: Οι δηλώσεις των προπονητών της Α1 για ένα πρωτάθλημα που δεν άρχισε

Metrosport Team14 Απριλίου 2021

Τις προηγούμενες μέρες ματαιώθηκε οριστικά το Πρωτάθλημα της Α1 όπως και όλα τα τοπικά Πρωταθλήματα σε όλη την Ελλάδα.

Το 24σελιδο αφιέρωμα της Metrosport για το Πρωτάθλημα αυτό ήταν έτοιμο από τον Οκτώβριο (τότε θα άρχιζε) αλλά δεν δημοσιεύτηκε ποτέ λόγω της μη έναρξης (ποτέ) του Πρωταθλήματος.

Για την ιστορία θα αναφέρουμε τις δηλώσεις των προπονητών της Α1 λίγο πριν την προγραμματισμένη έναρξη του Πρωταθλήματος τον Οκτώβριο.

Γιώργος Νασιόπουλος (Αναγέννηση Χαλκηδόνας): «Θα είναι δύσκολα τα πράγματα για όλες τις ομάδες καθώς κάθε βαθμός μετράει. Καμπανιακός και Κύμινα είναι ένα επίπεδο παραπάνω από τις άλλες ομάδες σε ένα όμιλο που είναι αμφίρροπος. Δικός μας στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία και η ανάδειξη νέων παικτών».

Παύλος Μποΐκογλου (Δόξα Πενταλόφου): «Είμαστε στον πιο δύσκολο όμιλο με παραδοσιακές ομάδες οι οποίες κατά καιρούς αγωνίστηκαν σε μεγαλύτερες κατηγορίες και πάντα ο στόχος τους είναι να πρωταγωνιστούν. Εμείς φέτος πρώτο μέλημα μας είναι να μπορέσουμε να αυξηθούμε αριθμητικά και αυτοί που θα είμαστε θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία στην Α1 με στόχο την παραμονή. Στα συν είναι ότι παίζουμε στην ανώτερη κατηγορία που θα αποτελέσει και ένα έξτρα κίνητρο ώστε οι παίκτες να τα δώσουν όλα»

Φώτης Γουνιώτης (Θύελλα Περιστερώνα): «Ο όμιλος μας είναι πολύ δύσκολος με πολύ μεγάλη διαφορά από τον άλλο. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Θα είναι πολύ ανταγωνιστικός, άλλωστε υπάρχουν δυνατές έδρες και μεγάλα χωριά. Από την πλευρά μας στόχος μας είναι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο καλοί ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ακόμη να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο με στόχο τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Τρεις τέσσερις ομάδες είναι πολύ δυνατές και αν μια από αυτές πήγαινε στον άλλο όμιλο θα έπαιρνε σίγουρα το πρωτάθλημα».

Γιώργος Τσουκαλίδης (Ιάσων Αυγής): «Ο Ιάσων είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα τα τελευταία χρόνια. Φέτος δείχνει πάρα πολύ καλά στοιχεία και πιστεύω θα είναι ανταγωνιστικός και θα κυνηγήσει μέχρι το τέλος την επίτευξη των στόχων του. Θέλουμε να ευχαριστιόμαστε το κάθε παιχνίδι και μέσα από το όμορφο θέαμα να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα σε κάθε παιχνίδι. Τα παιχνίδια του κυπέλλου βοήθησαν στην αξιολόγηση του ρόστερ και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι 100% στην έναρξη του Πρωταθλήματος. Το Πρωτάθλημα είναι μικρό ενώ δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στον όμιλο μας

Εμιλιάνο Χαλιλάι (Ιωνικός): «Ο όμιλος μας είναι ο πιο δύσκολος με τρεις πολύ καλές ομάδες τον Καμπανιακό, τα Κύμινα και τον Ιάσονα Αυγής και τέσσερις ακόμη πολύ καλές ομάδες. Θεωρώ ότι θα είναι όλα τα παιχνίδια δύσκολα. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας και να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Στα συν του Ιωνικού είναι ότι παίζουν πολύ γηγενείς παίκτες και στα πλην η απειρία».

Γιάννης Κερλίδης (Καμπανιακός): Το γεγονός ότι το Πρωτάθλημα είναι μικρό δεν αφήνει περιθώρια για λάθη. Δεν με προβληματίζει ο βαθμός δυσκολίας του ομίλου αλλά το γεγονός ότι δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία. Θα προτιμούσα να υπήρχαν πλέι οφ και από τους δύο ομίλους. Ετσι θα ήταν πιο αντικειμενικό το τελικό αποτέλεσμα και θα ανέβαιναν πραγματικά οι καλύτεροι της Α1. Ένα τυχαίο γεγονός μπορεί να καθορίσει ποιος θα βγει»

Νίκος Μίντης (Κεραυνός Ωραιοκάστρου): «Είμαστε νεοφώτιστη ομάδα και πρωτοεμφανιζόμενη στην κατηγορία. Ο όμιλος θα είναι δυνατός με καταξιωμένες ομάδες στην κατηγορία. Εμείς ως Κεραυνός μέσα από τη δουλειά θέλουμε να δείξουμε τι αξίζουμε με στόχο καταρχήν να καταξιωθούμε στην κατηγορία».

Ηλίας Σαπάνης (Ολυμπιακός Κυμίνων): «Ο όμιλος μας ίσως είναι ο πιο δυνατός με παραδοσιακές ομάδες στην κατηγορία. Πιστεύω θα γίνει ένα πολύ καλό Πρωτάθλημα. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Στόχος μας είναι η άνοδος αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα πράγματα θα είναι εύκολα και ο δρόμος μας θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Μέσα από την δουλειά θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο και να κόψουμε  πρώτοι το νήμα»

Γιάννης Πετράκης (Ομόνοια Σίνδου): «Είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο καθώς η πανδημία του κορωνοιού έφερε ανακατατάξεις σε όλες τις ομάδες. Μαζί με την Αυγή, Oλυμπιακός Κυμίνων και Καμπανιακός θα είναι οι πρωταγωνιστές αν και είδατε τι έκανε το Ωραιόκαστρο με τον Καμπανιακό. Όταν ξαναείχαμε δύο ομίλους ο Πεντάλοφος και εμείς είχαμε πάρει τις δύο πρώτες θέσεις, αλλά και τότε άλλες ομάδες ήταν φαβορί. Στόχος μας είναι να τιμήσουμε το όνομα μας και να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο».

Ορέστης Αριστάδης (ΠΑΟ Ξυλούπολης): «Το Πρωτάθλημα είναι μικρό και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν. Θα προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο έχοντας ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Ηρθαν πολλά νέα παιδιά και είναι δύσκολο να επιτευχθεί το δέσιμο, όλα τα παιδιά όμως είναι αξιόλογα. Θα τα δώσουμε την ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν».

Γιώργος Παπαδόπουλος (Αετός Βασιλικών): «To ποιος όμιλος είναι πιο δυνατός θα φανεί στο γήπεδο. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε καλό ποδόσφαιρο και η γρήγορη παραμονή. Να σταθεροποιηθούμε στην κατηγορία και στη συνέχεια να κυνηγήσουμε περισσότερα πράγματα. Εχουμε νεανικό ρόστερ και στηριζόμαστε στις φιλοδοξίες των νεαρών παικτών να προχωρήσουν παραπάνω».

Γιάννης Μπαλασάς (Αναγέννηση Επανομής): «Βιώνουμε μια Ιδιαίτερη κατάσταση. Ο όμιλος μας είναι πιο εύκολος. Δεν υπάρχει κάποια ομάδα που να ξεχωρίζει αυτή τη στιγμή. Θα είναι αμφίρροπος και όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε. Στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός, να τερματίσουμε στις δύο πρώτες θέσει και γιατί όχι να βγούμε κατηγορία».

Ζήσης Τσέκος (ΑΟ Καρδίας): «Η Καρδία λόγω της ιστορίας της στο χώρο είναι αναγκασμένη να πρωταγωνιστεί. Και τα νέα παιδιά θα πρέπει να μάθουν να πρωταγωνιστούν. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά, να μην κινδυνεύσουμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί. To Πρωτάθλημα θα είναι δυνατό και αμφίρροπο. Οι ποδοσφαιριστές είναι επηρεασμένοι από τον κορωνοΐό και δεν ξέρει κανείς τι θα συμβεί».

Κώστας Θωμαΐδης (Αχιλλέας Τριανδρίας): «Ο όμιλος είναι δύσκολος. Θα έχουμε δυο γκρουπ ταχυτήτων με κάποιες ομάδες που έχουν ξεχωρίσει και τις υπόλοιπες να στοχεύουν σε μια καλή πορεία. Από την πλευρά μας θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να πετύχουμε ότι καλύτερο».

Βασίλης Πασιόπουλος (Μαραθώνας): «Ο όμιλος μας είναι ένας κλασικός όμιλος της Α1. Δεν έχει σημασία που έσπασε σε δύο κομμάτια. Ολες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί. Μέλημα μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία και από κει και πέρα αγώνα με αγώνα ότι καλύτερο έρθει. Στα πλην είναι η έλλειψη εμπειρίας και στα συν ο ενθουσιασμός. Υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ καθώς έχουν έρθει πολλοί νέοι παίκτες».

Γιάννης Ναλμπάντης (ΠΑΟΝΕ): «Ο ΠΑΟΝΕ αποτελεί γωνιακό μαγαζί, το οποίο ιστορικά ανήκει σε υψηλές κατηγορίες. Η φετινή χρονιά είναι περίεργη λόγω και του κορωνοιού. Ο στόχος που βάζουμε είναι η ομάδα να μην κινδυνεύσει και να καθιερωθεί στην κατηγορία. Το Πρωτάθλημα είναι μικρό σε διάρκεια και κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν».

Βαγγέλης Μαυροβουνιώτης (Παύλος Μελάς): «Φέτος θα έχουμε ένα ιδιαίτερο Πρωτάθλημα. Ο όμιλος μας είναι ισορροπημένος και όλες οι ομάδες ξεκινάνε από την ίδια αφετηρία. Από την άλλη ο άλλος όμιλος είναι πιο δυνατός. Από την πλευρά μας υπάρχει αισιοδοξία. Η ιδιαιτερότητα είναι ότι θα παίξουμε στην έδρα μας για πρώτη φορά την πέμπτη αγωνιστική. Στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε αλλά δεν είναι αυτοσκοπός».

Βασίλης Δέλλιος (Ποσειδώνας Καλαμαριάς): «Θα γίνει σκληρή μάχη καθώς μετέχουν στο Πρωτάθλημα ιστορικές ομάδες. Η διοργάνωση του κυπέλλου βοήθησε στο να διατηρηθούν οι ομάδες σε αγωνιστική φόρμα μετά από επτά μήνες απραξία. Αλλου τύπου είναι ο δυτικός όμιλος ο οποίος είναι πιο σκληρός, αντίθετα ο δικός μας όμιλος έχει πιο ποιοτικές ομάδες. Στον Ποσειδώνα γίνεται ένα καινούργιο πρότζεκτ με παιδιά 19-20 ετών ενώ έγιναν και επτά προσθήκες με σωστούς αθλητές- ανθρώπους προκειμένου να βοηθήσουν το σύνολο. Προχωράμε με σκληρή δουλειά και κοιτώντας παιχνίδι με παιχνίδι ανά Κυριακή».

Λάμπρος Ανδριόπουλος (Φοίνικας Πολίχνης): «Θα είναι μια γρήγορη διαδικασία 16 αγώνων και όποιος κάνει λάθος θα το πληρώσει. Στόχος μας είναι η διάκριση. Στα συν είναι ότι είμαστε μια καινούργια ομάδα με νεαρούς παίκτες και με ενθουσιασμό και φιλοδοξίες για να διακριθούν και στα πλην η απειρία του πρωταθλητισμού».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.