Πογέτ-Μπακασέτας για το 3/3, το Κόσοβο και το σοκ με τον Λημνιό

Metrosport Team11 Ιουνίου 2022

Με αυτοπεποίθηση για την συνέχεια αλλά προσγειωμένοι εμφανίστηκαν στην Συνέντευξη Τύπου πριν τον καθοριστικό αγώνα με το Κόσοβο (12/6 21:45)  ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός, Γκουστάβο Πογιέτ και ο εκπρόσωπος τον παικτών, Τάσος Μπακασέτας.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, αρχικά φάνηκε να μην ανησυχεί για την κόπωση καθώς στην ίδια κατάσταση περιμένει να βρίσκεται και το Κόσοβο. Έπειτα δήλωσε πως έχει προετοιμαστεί για τον αγώνα κατάλληλα και εμπιστεύεται τους παίκτες του. Στην συνέχεια τόνισε πως δε πρέπει κανείς να ξεχνάει ότι όταν ανέλαβε την Εθνική, βρισκόταν στην 55η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, θέλοντας έτσι να μειώσει την πίεση στους παίκτες του αλλά και ξέροντας πως μπορει να φτάσει πολύ ψηλότερα. Ακόμα, ανέφερε πως έχει την πεποίθηση πως σιγά-σιγά, όσο ανεβαίνει η απόδοση της Εθνικής, ο κόσμος θα θέλει να βλέπει τα παιχνίδια της, χωρίς κάλεσμα. Τέλος, τόνισε πως όλοι οι παίκτες του ρόστερ είναι ισάξιοι και εξίσου σημαντικοί στα μάτια του και προσπαθεί να τους χρησιμοποιεί όλους το μέγιστο δυνατό χρόνο.


Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Τάσος Μπακασέτας, στάθηκε στο κλίμα ομόνοιας και ομαδικότητας που επικρατεί στην Εθνική,λέγοντας πως: «έχουμε κερδίσει το να είμαστε παρέα», «μετριάστηκε η χαρά μας με τον τραυματισμό του Δημήτρη (Λημνιού), όμως το θετικό είναι πως θα δώσουμε τα πάντα για αυτόν από δω και πέρα», ενώ τόνισε πως ενώ είναι χαρούμενος σε ατομικό επίπεδο με τα τρια γκολ που πέτυχε, οι νίκες τον έκαναν ακόμη πιο πολύ. Στη συνέχεια, όσον αφορά τα γκολ που πέτυχε και την ομοιότητά τους, χαρακτήρισε «δυνατο του σημείο» τον τρόπο που τα έβαλε. Ενόψει της συνέχειας,  δήλωσε πως η Εθνική είναι υποχρεωμένη να πάρει την πρωτιά στον όμιλο σε πρώτη φάση, και μακροχρόνια να σταθεροποιηθεί σε υψηλό επίπεδο, παίζοντας σε μεγάλες διοργανώσεις τονίζοντας πως το σημείο-κλειδί είναι η συγκέντρωση στην άμυνα.

Η συνέντευξη τύπου:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.