Οι διατροφικές «αναλαμπές» του Ρονάλντο φέρνουν προβληματισμό στη Γιουνάιτεντ!

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, εκτός από την ποιότητα του έχει φέρει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις διατροφικές του επιλογές και έχει ζητήσει να την ακολουθούν και οι συμπαίκτες του.

Ο Πορτογάλος στάρ, ζήτησε από τον σεφ των «Red Devils» ένα ειδικό μενού με συγκεκριμένα πιάτα, έτσι ώστε να κρατείτε σε φόρμα.

Αρκετοί από τους συμπαίκτες του, φαίνεται να μην τους αρέσουν τα φαγητά που επέλεξε Ρονάλντο, κάτι που έχει φέρει «μουρμούρα» στα αποδυτήρια της Αγγλικής ομάδας.

Όπως αναφέρει η Sun, ειδικά το «Bacalhu», το οποίο περιέχει αυγό και μπακαλιάρο δεν έχει αρέσει σε κανέναν από τους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 Επίσης, ένα από τα αγαπημένα φαγητά του 36χρόνου επιθετικού είναι το χταπόδι, ωστόσο οι συμπαίκτες του δεν θέλουν oύτε να το...βλέπουν.

«Λατρεύει το χταπόδι, αλλά στους περισσότερους παίκτες δεν αρέσει. Του Ρονάλντο του αρέσε και είναι πολύ καλό στη διατροφή του. Αλλά στους υπόλοιπους συμπαίκτες του δεν αρέσει. Ο Κριστιάνο είναι πολύ συγκεντρωμένος στις πρωτεΐνες του, όπως φέτες ζαμπόν, αυγά και αβοκάντο, και οι σεφ προσπαθούν να τον βοηθήσουν», εξηγεί μια πηγή στη βρετανική εφημερίδα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.