Οι Χοκς «φρέναραν» τους Κλίπερς, τους προσπέρασαν οι Τζαζ

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2021

Οι Κλίπερς είναι από τις ομάδες που μπήκαν καλύτερα στο φετινό Πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Ηττήθηκαν όμως τα ξημερώματα στην Ατλάντα από τους Χοκς και έπεσαν στην τρίτη θέση της Δύσης, αφού τους προσπέρασαν οι Τζαζ που επιβλήθηκαν των Νικς και βρίσκονται πίσω μόνο από τους Λέικερς.

Οι Χοκς με μπροστάρη τον Τράε Γιανγκ που είχε 38 πόντους και πέντε ασίστ επικράτησαν των Κλίπερς με 108-99. Για την ομάδα του Λ.Α. ο Ρέτζι Τζάκσον είχε 20 πόντους, επτά ριμπάουντ και οχτώ ασίστ.

Στη Γιούτα οι Τζαζ κράτησαν τους Νικς στην τελευταία περίοδο στους 13 πόντους και με επιμέρους 28-13, τους νίκησαν με 108-94.  Είχαν 15/48 τρίποντα και έφτασαν τα επτά σερί παιχνίδια με 15+ εύστοχα τρίποντα, στο τρίτο μεγαλύτερο σερί στην ιστορία. 

Κορυφαίος των Τζαζ ήταν ο Ρούντι Γκομπέρ με 18 πόντους και 19 ριμπάουντ. Για τους Νικς ο Όστιν Ρίβερς είχε 25 πόντους.

Στο τρίτο ματς της ημέρας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι Ρόκετς κυριαρχώντας στην τελευταία περίοδο (32-18) νίκησαν τους αδύναμους Ουίζαρντς με 107-88. Ο ΝτεΜάρκους Κάσινς είχε 19 πόντους και 11 ριμπάουντ για τους νικητές.

Για τους Ουίζαρντς ο Μπράντλεϊ Μπιλ είχε 33 και έγινε μόλις ο 6ος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ με τουλάχιστον 25 πόντους σε καθένα από τα 12 πρώτα παιχνίδια της σεζόν, κάτι που έκαναν ακόμη οι Ρικ Μπάρι, Έλτζιν Μπέιλορ, Ουίλτ Τσάμπερλεϊν, Μάικλ Τζόρνταν και Τζέρι Ουέστ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.