Οι χαμηλοί τόνοι μιας περίεργης έφεσης και η «οσμή σκανδάλου» που επικρατεί

Δημήτρης Μπούζας15 Οκτωβρίου 2021

Ύποπτη και ανεξήγητη ως ένα σημείο η κίνηση της ομάδας της εύνοιας και της σκοτεινής παρασκηνιακής δράσης, προκειμένου να αποτρέψει το ενδεχόμενο να υποδεχθεί στο κολλαστήριο της χωρίς τους «επιστήμονες» τον ΠΑΟΚ.

Στην Ελλάδα του... Αυγενάκη που Ολυμπιακοκρατείται εδώ και δεκαετίες, όπου τα αυτονόητα θεωρούνται παράλογα και τα διαστροφικά αυτονόητα, όλα μπορούν να συμβούν, όταν πρόκειται να «εξυπηρετηθεί» η ομάδα την οποία προσκυνούν διαχρονικά όλες ανεξαιρέτως οι Κυβερνήσεις. 

Είναι γνωστό και αποδεδειγμένο ότι η αθλητική δικαιοσύνη και οι θεσμοί σε όλα τα επίπεδα, τελούν υπό ερυθρόλευκη κατοχή. Ακόμη και στο μακρινό παρελθόν και σε... παπύρους (!) έχουν καταγραφεί εξωφρενικές αποφάσεις που προκάλεσαν βάναυσα την κοινή γνώμη. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα για αυτήν την «πονεμένη ιστορία», την οποία δυστυχώς συνεχίζουν να εμπλουτίζουν επί σειρά ετών κάποιοι άφρονες, μοιραίοι και σκοτεινοί. 

Επί του προκειμένου και σε ότι αφορά τη νέα οσμή σκανδάλου που επικρατεί στο χώρο, διευκρινίζουμε ότι αυτή έχει σχέση με την πληροφόρηση πως οι επιτελείς του λιμανιού προχώρησαν στα μουλοχτά και με χαμηλούς τόνους στην κατάθεση έφεσης για την τιμωρία που τους επιβλήθηκε πρωτόδικα. 

Η ποινή βάση του άρθρου με το οποίο κλήθηκαν σε απολογία ήταν της μιας αγωνιστικής «κεκλεισμένων των θυρών». Ποινή που σύμφωνα με τους κανονισμούς δεν εφεσιβάλλεται. Δυστυχώς όμως και προφανώς το γεγονός της διαβολικής σύμπτωσης το παιχνίδι με αμπαρωμένες τις πόρτες του Φαλήρου να είναι εκείνο με τον ΠΑΟΚ, πανικόβαλε τους ερυθρόλευκους. 

Οι τελευταίοι έσπευσαν να βρουν παρασκηνιακές λύσεις, προκειμένου να μεταθέσουν την έκτιση της ποινής σε άλλη αγωνιστική, με άλλον αντίπαλο και αν θα το επέτρεπαν - αυτοί που θα κληθούν να αποφασίσουν για την έφεση - με την β΄ομάδα τους. Μπήκε λοιπόν μπροστά ο γνωστός μηχανισμός της παρασκηνιακής τους δράσης κι επικυριαρχίας, με πρώτη κίνηση την υποβολή της περίεργης και ύποπτης αυτής έφεσης. Το έκαναν χωρίς τυμπανοκρουσίες και αυτό είναι το ανησυχητικό γιατί από κάπου δείχνει ότι καθοδηγούνται και υποστηρίζονται, προκειμένου να πετύχουν σε αυτό που έβαλαν στόχο. Διαβάστε το μονόστηλο (!): «Ο Ολυμπιακός κατέθεσε έφεση για την τιμωρία μιας αγωνιστικής «κεκλεισμένων των θυρών». Την τιμωρία στο ματς με τον Παναθηναϊκό που εάν και εφόσον θα ισχύσει, στο ματς με τον ΠΑΟΚ. 

Οι ερυθρόλευκοι άσκησαν το δικαίωμα τους εντός του χρονικού ορίου και μένει να δούμε εάν και πότε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα ορίσει δικάσιμο σε μια υπόθεση που η απόφαση σε πρώτο βαθμό προκάλεσε αν μη τι άλλο απορίες!!!».

Σίγουρα θα πήρατε μια πρώτη γεύση για το τι ετοιμάζουν. Δεν ξέρουμε αν τα καταφέρουν. Γνωρίζουμε όμως πολύ καλά με ποιο τρόπο κινούνται και ότι επίσης διατηρούν ακέραια τα στηρίγματα τους θεσμικά και δικαστικά. Ελάχιστοι είναι οι θαρραλέοι που εναντιώνονται στις επιδιώξεις τους. Η οσμή σκανδάλου ήδη επικρατεί στον χώρο. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι ορίστηκε δικάσιμος για αύριο το απόγευμα.

ΥΓ: Πριν στεγνώσει η μελάνι του χθεσινού μας σχολίου το οποίο αφορούσε την αγωνιστική έκρηξη του Κάρολ Σφιντέρσκι και τον ενθουσιασμό που προκάλεσε στον κόσμο του ΠΑΟΚ αλλά και ιδιαίτερα στον Ραζβάν Λουτσέσκου, έρχεται η επιβεβαιώση – θα λέγαμε και αποθέωση – του Πολωνού στράικερ από τα πλεόν επίσημα χείλη. Ο προπονητής της εθνικής Πολωνίας Πάουλο Σόουζα αναφερόμενος στην ποιότητα και την αλματώδη βελτίωση του, τόνισε ότι: «Ο Κάρολ είναι παίκτης – κλειδί για εμάς. Τον πίστεψα παρότι κατηγορήθηκα όταν τον πρωτοκάλεσα στην εθνική Πολωνίας». Ο Σφιντέρσκι δικαιώνει τον προπονητή του, αλλά πρώτα από όλα δικαιώνει τον Ραζβάν Λουτσέκσου που τον έφερε στον ΠΑΟΚ από την Γιαγκελόνια τον Γενάρη του 2018. Η εθνική Πολωνίας πλέον μπήκε στο κόλπο για την πρωτιά κι αυτό σημαίνει ότι για άλλα δύο παιχνίδια το Νοέμβριο, ο Κάρολος θα είναι σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.