Οι απουσίες…. δείχνουν ενδεκάδα

Metrosport Team18 Ιανουαρίου 2020

Του Γιώργου Ζαΐρη

Ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει άλλους τρεις βαθμούς στη μάχη του Πρωταθλήματος και ο Αμπέλ Φερέιρα καταρτίζει ενδεκάδα γνωρίζοντας τις απουσίες για τον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ζίβκοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια ενώ ο Μάτος ξεκούραστος θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας. Από τη στιγμή που ο Κρέσπο έμεινε εκτός αποστολής αφού κρίθηκε ανέτοιμος, Βαρέλα και Ινγκασον θα συνεχίσουν το σερί τους ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Ο Ροδρίγκο και όχι ο Βιεϊρίνια θα είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Μίσιτς που πήρε ανάσες απέναντι στον ΟΦΗ επιστρέφει στη βασική ενδεκάδα και θα έχει δίπλα του, τον Μαουρίσιο.

Ο Βραζιλιάνος πήρε ρυθμό στο ματς Κυπέλλου όπου μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα ο Φερέιρα δημόσια είπε πως θέλει να δει ως δίδυμο στα χαφ τον παίκτη δίπλα στον Μίσιτς.

Απόντος του Μπίσεσβαρ και με δεδομένη την καλή του εμφάνιση απέναντι στον ΟΦΗ, ο Πέλκας διατηρεί τη θέση του στο αρχικό σχήμα πίσω από τον Σφιντέρσκι.

Ο Λημνιός που επίσης ξεκουράστηκε μεσοβδόμαδα θα είναι στα δεξιά και στα αριστερά θα επιστρέψει ο Βιεϊρίνια με τον Λάμπρου να περιμένει την ευκαιρία του ερχόμενος από τον πάγκο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.