Οι απουσίες της ΑΕΚ δεν εφησυχάζουν τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team12 Μαρτίου 2021

Την προετοιμασία του για το σαββατιάτικο (13/3, 17:00, ΕΡΤ3) ντέρμπι με την ΑΕΚ ολοκλήρωσε σήμερα (12/3) το απόγευμα ο ΠΑΟΚ.

Στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena, το πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής και την συμμετοχή όλων των παικτών που είναι στη διάθεση του Άρη Λυκογιάννη.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφερόμενος στον αγώνα με την ΑΕΚ, δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ έμπειρη ομάδα, που έχει τον ίδιο προπονητή και τον ίδιο κορμό παικτών για δεύτερη χρονιά. Αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα τραυματισμών και έρχονται με αρκετές ελλείψεις, αλλά παρόλα αυτά κι επειδή το ρόστερ τους είναι πολύ μεγάλο και με πολύ βάθος, έχουν την ικανότητα να τα καλύψουν όλα αυτά. Θα χρειαστεί να έχουμε για 40 λεπτά πολύ μεγάλο βαθμό συγκέντρωσης, πολύ μεγάλο πάθος και κίνητρο. Να ελέγξουμε το αμυντικό ριμπάουντ, γιατί είναι η πρώτη ομάδα στην κατηγορία στο επιθετικό ριμπάουντ και δεν πρέπει να τους δώσουμε δεύτερες επιθέσεις. Μέσα από την άμυνά μας να μπορέσουμε να βρούμε ένα ρυθμό, να διαβάσουμε σωστά αυτά που θα μας δώσουν και να βρούμε τις σωστές επιλογές στην επίθεση, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Στο μεταξύ, αρνητικά ήταν όλα τα τεστ COVID-19 στον ΠΑΟΚ, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.