Οι αποφάσεις του δ.σ. της ΕΠΣ Μακεδονίας

Metrosport Team24 Νοεμβρίου 2020


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Μακεδονίας συνεδρίασε τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020, μέσω τηλεδιάσκεψης, και αποφάσισε τα παρακάτω:

1. Να επικοινωνήσει αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης μ’ όλα τα σωματεία όλων των κατηγοριών, μέσω τηλεδιάσκεψης, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους όλα τα θέματα που τους απασχολούν την περίοδο της πανδημίας και της υποχρεωτικής αναστολής των δραστηριοτήτων τους.

Οι τηλεδιασκέψεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 με τα σωματεία του 1ου ομίλου της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας και κατά τις ώρες 18.00 – 20.00 και θα συνεχιστούν τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 με το 2ο όμιλο της Α1 και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες κατηγορίες ανά όμιλο μέχρι την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 και μετά τις γιορτές από την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021 μέχρι την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021. Οι τηλεδιασκέψεις θα γίνονται ανά όμιλο κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και κατά τις ώρες 18.00 – 20.00.

2. Να δηλώσει έμπρακτα την υποστήριξη και αλληλεγγύη της στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης του ιού COVID 19 και να στείλει εμφιαλωμένα νερά σ’ όλες τις ΜΕΘ (Μονάδες Εντατικής Θεραπείας) των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης.

3. Να συνεργαστεί με εξειδικευμένους επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων, προκειμένου τα σωματεία της να λειτουργήσουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο τα τμήματα Υποδομών τους και να οργανωθούν αρτιότερα τα πρωταθλήματα Υποδομών της Ένωσης.

4. Να παρουσιάσει το επόμενο χρονικό διάστημα το νέο site της Ένωσης το οποίο θα είναι σύγχρονο με πλούσια θεματολογία και θα περιλαμβάνει εφαρμογές που θα λειτουργήσουν προς όφελος των σωματείων.

5. Να καταγράψει σε ποιο στάδιο εγγραφής και αποστολής δικαιολογητικών βρίσκονται τα σωματεία της Ένωσης και να ενημερώσει αρμοδίως τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

6. Να συνεχιστούν τα έργα βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων της Ένωσης στο Αθλητικό της Κέντρο στη Μίκρα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.