Οι αποφάσεις της «τριανδρίας» του Άρη

Γιώργος Στράντζαλης01 Μαρτίου 2020

Ο βασικός άξονας συζήτησης στη συνάντηση της «τριανδρίας» του Άρη ήταν ο οικονομικός εξορθολογισμός. Τα «εγκλήματα» που έγιναν πέρυσι και τα οποία πληρώνει σήμερα η ομάδα, δεν θα επαναληφθούν. Βάσει αυτού, Θόδωρος Καρυπίδης, Άγγελος Χαριστέας και Μίκαελ Ενινγκ έβαλαν κάτω όλα τα δεδομένα.

Ξεκινώντας από το ζήτημα παραμονής του Γερμανού προπονητή, ο Θόδωρος Καρυπίδης τείνει να αφουγκραστεί την άποψη του Άγγελου Χαριστέα. Έγινε νέα συζήτηση, επιβεβαιώνει η ίδια η ΠΑΕ Άρης ότι οι δύο πλευρές έχουν μπει στο μονοπάτι της επιτυχίας και σημειώνει ότι εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση με σκοπό να επικυρωθεί η παραμονή του. Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν πάντως ότι το πιθανότερο είναι να μείνει ο Γερμανός αλλά με συμβόλαιο ενός έτους.

Πάμε στους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Η «Μ» έχει γράψει σχετικά και είναι απόφαση της ΠΑΕ πλέον ότι δεν θα δοθούν υψηλά συμβόλαια. Το πλαφόν είναι μεταξύ 200-240 χιλιάδων ευρώ. Κανείς δεν θα εισπράξει περισσότερα χρήματα. Αν οι Μπρούνο Γκάμα, Χουλιάν Κουέστα, Χαβιέρ Ματίγια, Μιχάι Κόρχουτ ζητήσουν περισσότερα και επιμένουν σε ποσά (δυσανάλογα της οικονομικής δυνατότητας της ΠΑΕ), τότε θα μειωθούν οι πιθανότητες παραμονής τους. Στην ΠΑΕ υποστήριζαν χθες ότι και οι τέσσερις υποθέσεις είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Συνεχίζουμε με το σχέδιο της επόμενης χρονιάς. Ο Άγγελος Χαριστέας ήδη εξουσιοδοτήθηκε να προχωρήσει σε επαφές είτε με παίκτες οι οποίοι θα αποκτηθούν ούτως ή άλλως είτε με αυτούς οι οποίοι θα έχουν «ρόλο» εναλλακτικής λύσης σε περίπτωση αποχωρήσεων. Προς αυτήν την κατεύθυνση έγινε επαφή με τον ατζέντη του Μπάλας Μέγερι. Ο 30χρονος τερματοφύλακας του Ατρόμητου μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και ο Άρης ήδη εξέφρασε ενδιαφέρον. Αυτό δεν έγινε στις τελευταίες… 2-3 ημέρες, αλλά έχει αρκετές εβδομάδες.

Παράλληλα των φετινών αγωνιστικών στόχων, συζητήθηκαν και οι αντίστοιχοι της επόμενης χρονιάς. Συμφωνήθηκε ότι ο μοναδικός τρόπος αλλαγής επιπέδου του συλλόγου είναι η συμμετοχή στους ομίλους του Europa League. Αυτό σημαίνει ότι σε επίπεδο προγραμματισμού και προετοιμασίας, ο Άρης ξεκάθαρα θα στοχεύσει σ’ αυτό, ελπίζοντας ότι θα έχει και την τύχη σύμμαχο στις κληρώσεις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.