Οι αποδόσεις αδικούν την Ντεν Χάαγκ

Γιώργος Μάντζιος20 Φεβρουαρίου 2021

Η δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζεται κι ενώ για αρκετές ομάδες υπήρχαν και υπάρχουν υποχρεώσεις σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Στο Βέλγιο έχουμε μπει στην τελική ευθεία πριν τα πλέι οφ, ενώ στις αρχές του δευτέρου γύρου βρισκόμαστε σε Ολλανδία και Πορτογαλία. Σας παραθέτω τις σκέψεις μου για ότι ξεχώρισα:

Στο Μουσκρόν – Σερκλ Μπριζ οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο, την παραμονή, αλλά η Σερκλ Μπριζ πείθει περισσότερο τελευταία. Στέκεται άτυχη και στο 0-1 από τη Μαλίν και κυρίως στο 0-0 με την Αντερλεχτ, σαν σύνολο είναι καλύτερη ομάδα από την αντίπαλο της. Η Μουσκρόν είχε κακή εικόνα στις ήττες από Γάνδη (4 και λίγα ήταν) και από Κορτράικ (0-3). Επιλογή το 2DNB (2,00).

Η Άντερλεχτ είναι η μοναδική ομάδα που διατηρεί αήττητη την έδρα της (7-6-0) ενώ παράλληλα στο «σπίτι της» δέχεται πολύ δύσκολα γκολ (μόλις 6 σε 13 αγώνες). Θέλει να μπει στην τετράδα για τα πλέι οφ του τίτλου και υποδέχεται μια ομάδα που αποκλείστηκε στο κύπελλο και είναι βαθμολογικά αδιάφορη στο πρωτάθλημα. Σύμμαχος μας η καλή παράδοση (6-1-0) κι επιλογή το combo 1 & under 4,5 (2,00).

Στην Ολλανδία η Φένλο είναι λογικό να βγάλει κούραση απέναντι στην Άλκμααρ, μετά την υπερπροσπάθεια στο κύπελλο και την πρόκριση σε βάρος της Ναϊμέγκεν στην παράταση. Παρόλα αυτά με μπροστάρη τον Γιακουμάκη, έχει αποδείξει ότι σπάνια δεν σκοράρει στα παιχνίδια της. Η ΑΖ είναι σε καλή κατάσταση, έχει πιο ισχυρό κίνητρο στο παιχνίδι, αλλά κι αυτή στα μετόπισθεν έχει πολλά θέματα φέτος. Επιλογή το Χ2 & G/G (1,90).

Στο Φορτούνα Σιτάρντ – Ντεν Χάαγκ διαφωνώ με το σετ αποδόσεων, αφού η Φορτούνα δεν είναι ούτε Φέγενορντ, ούτε Άλκμααρ για να πληρώνει 1,50 και 1,60. Μάλιστα φέτος έχει μαζέψει πιο πολλούς βαθμούς εκτός, παρά εντός έδρας. Η Ντεν Χάαγκ ενισχυμένη μεταγραφικά, δεν λύγισε ούτε απέναντι στην Αϊντχόφεν (2-2), ενώ εκτός έδρας έχει μαζέψει τους 8 από τους 13 βαθμούς που έχει μέχρι τώρα. Επιλογή το Χ2 (2,45).

Στην Πορτογαλία μου αρέσει το καλοπληρωμένο G/G (2,10) στο Ζιλ Βιθέντε – Σάντα Κλάρα. Οι γηπεδούχοι μετρούν 4 συνεχόμενα G/G, ενώ οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν πιο εύκολα εκτός από ότι εντός έδρας (6 σερί G/G). Επίσης η παράδοση δείχνει G/G στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους σε αυτό το γήπεδο.

Τέλος ένα ακόμη G/G που κάνει «κλικ» είναι αυτό ανάμεσα στην ανεβασμένη Φαρένσε με τον Ζόρζε Κόστα στον πάγκο της και την Μπενφίκα που θα σκέφτεται και τον επαναληπτικό με την Άρσεναλ, ενώ παράλληλα δέχεται φέτος με ευκολία τέρματα. Στον πρώτο γύρο είχαμε σκορ 3-2, η Φαρένσε προέρχεται από 4 συνεχόμενα G/G και θα κάνει φάσεις απέναντι στους «Αετούς». Επιλογη το G/G (1,80).

Οι επιλογές μου:

ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

ΦΕΝΛΟ – ΑΛΚΜΑΑΡ X2 & G/G (1,90)

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ – ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ Χ2 (2,45)

ΒΕΛΓΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

ΜΟΥΣΚΡΟΝ – ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ 2DNB (2,00)

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΚΟΡΤΡΑΪΚ 1 & UNDER 4,5 (2,00)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ – ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ G/G (2,10)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.