Οι απαντήσεις θα κρίνουν το σχέδιο

Βασίλης Βλαχόπουλος29 Φεβρουαρίου 2024

Η απόφαση προσωρινής αντικατάστασης του Ρομπέρτο Γκάλινατ είναι δεδομένη και στον Άρη κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση, γνωρίζοντας ότι έχουν το χρονικό περιθώριο να το κάνουν έως και την Κυριακή, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το ζήτημα της απόκτησης και του Μανόλη Χατζηδάκη.


Πλέον ο Άρης έχει να διαχειριστεί και την πίεση του χρόνου καθώς οτιδήποτε αλλαγή ή προσθήκη αποφασίσει να κάνει θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι αύριο! Ξεκινώντας από το ζήτημα προσωρινής αντικατάστασης του Ρομπέρτο Γκάλινατ, όπως εξήγησε η «Μ», η απόφαση πηγάζει από την εξέλιξη της πορείας αποκατάστασης του τραυματισμού του Αμερικανού και της αίσθησης ότι δεν θα είναι έτοιμος έως τα μέσα του Απρίλη. Κι έτσι ο Γιάννης Καστρίτης… κυκλοφόρησε στην αγορά. Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι συνάντησε αρκετά μεγάλα κασέ με συνέπεια να εγκαταλείψει πρόωρα κάποιες περιπτώσεις παικτών, όπως απέρριψε κιόλας αντίστοιχες σαν αυτές των Τζέιμς Γιανγκ, Κρεγκ Ράνταλ. Κατά τις ίδιες πηγές πλέον έχει καταλήξει σε δύο περιπτώσεις. Ενός Ευρωπαίου γκαρντ με έφεση στο μακρινό σουτ κι ενός Αμερικανού. Στη συζήτηση που έγινε διαπιστώθηκε ότι οι ομάδες τους δεν έχουν σκοπό να τους αποδεσμεύσουν πριν τις 7 Μαρτίου.

Το σπουδαιότερο επί του θέματος είναι ότι αν ο Άρης προχωρήσει στην απόκτηση παίκτη για την προσωρινή αντικατάσταση του Γκάλινατ θα πρέπει να το κάνει το αργότερο έως και την Κυριακή (3/3) καθώς από την επομένη έως και το τέλος του Πρωταθλήματος κάθε ομάδα μπορεί να κάνει έως και μια αλλαγή. Αν λοιπόν οι «κίτρινοι» πάρουν παίκτη μετά τις 3/3 αυτομάτως δεν θα μπορούν να επαναφέρουν τον Γκάλινατ. Γι’ αυτόν τον λόγο, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει μέχρι και το Σάββατο.

Τα χρονικά περιθώρια είναι ακόμη πιο περιορισμένα επί της περίπτωσης του Μανώλη Χατζηδάκη. Η «Μ» και το metrosport.gr είχαν αναφέρει ότι το ζήτημα δεν έχει τελειώσει καθώς επίσης και ότι η ΑΕΚ είχε ζητήσει χρόνο. Αύριο εκπνέει η προθεσμία για τη μεταγραφή Ελληνα παίκτη. Θυμίζουμε ότι οι «κίτρινοι» έχουν συμφωνήσει με τον 24χρονο σέντερ πράττοντας το ίδιο και με την «Ένωση» ως προς το ποσό της αποζημίωσης. Κατά τις ίδιες πηγές, τις τελευταίες ημέρες άνοιξε νέος κύκλος συζητήσεων μεταξύ των δύο πλευρών και σήμερα αναμένεται οριστική εξέλιξη. Ουσιαστικά θα αποφασιστεί αν ο Χατζηδάκης θα ανηφορήσει άμεσα στη Θεσσαλονίκη ή αν θα το κάνει μετά το τέλος του φετινού Πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.