Ηρακλής: Οι Αμερικανοί, το ενδιαφέρον και η... επιστροφή τους

Δημήτρης Καλαϊτζής15 Φεβρουαρίου 2021

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του metrosport.gr για το ενδιαφέρον Αμερικανών επενδυτών για τον Ηρακλή. Παρά τα όσα... ψιθυρίζουν κάποιοι περί μη ενδιαφέροντος πλέον, μιλώντας για Κολόμβους και Αμερικές, η αλήθεια είναι διαφορετική και φυσικά τους διαψεύδει. Για πολλοστή φορά.

Οι επιφανείς οικονομικά επιχειρηματίες έχουν πρόθεση να εμπλακούν στους «κυανολεύκους» εφόσον ξεκαθαρίσει το τοπίο στο νέο Γ.Σ. και συγκεκριμένα για το ποια άτομα θα απαρτίζουν τη νέα διοίκηση. Πρόθεσή τους είναι πέρα από τον Ερασιτέχνη να ασχοληθούν και με άλλα τμήματα του συλλόγου. Αυτό δείχνει ότι πλάνο τους είναι μακρύ και έχει ως στόχο να βάλουν βαθιά το χέρι στο τσέπη για το καλό του Ηρακλή και η ομάδα να ξανά γίνει ισχυρή και να πρωταγωνιστεί παντού! 

Για να επιτευχθεί η συμφωνία με τους Αμερικανούς επενδυτές θα πρέπει όλες οι πλευρές να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να παρθεί μια απόφαση που θα έχει αποκλειστικά επωφελημένο τον Ηρακλή και να μην υπάρξει περίπτωση να πληρώσει για ακόμα μία φορά τις αμαρτίες του παρελθόντος που τον έφτασαν εδώ που βρίσκεται σήμερα. Να σημειώσουμε ότι κάποιοι από αυτούς τους επενδυτές είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για το μπάσκετ του Ηρακλή το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο τα πράγματα δεν καρποφόρησαν. 

Οι άνθρωποι του Γηραιού παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις…και θα έχουμε περισσότερα πράγματα το επόμενο διάστημα. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.