Οι αιματολογικές εξετάσεις του... Ίνγκασον!

Αρις Νικολάκης07 Ιανουαρίου 2023

Για 45 λεπτά ο ΠΑΟΚ ήταν την Τετάρτη... να τον πιούν στον ποτήρι! Συγκριτικά τουλάχιστον, με τον ΠΑΟΚ για τον οποίοι ακόμη κι οι ίδιοι, οι φίλοι του απέστρεφαν το πρόσωπο τους. Μετά; Αν κι έπαιζε ουσιαστικά δίχως αντίπαλο δεν ήταν μεν, για να αποστρέψουν πάλι το πρόσωπο τους αλλά δεν ήταν και για να τον πιούν στο ποτήρι, δε!

Έπαιζε δίχως αντίπαλο επειδή κατ' αρχήν από το Α΄ ημίχρονο είχε τσακίσει τα κόκαλα του Άρη με την ασφυκτική πίεση. Και στη συνέχεια η στρατηγική του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε "αιχμαλωτίσει" τον Άλαν Πάρντιου. Ως εκ τούτου οι φιλοξενούμενοι στην Τούμπα έχοντας φαινομενική κατοχή μπάλας ουδόλως απείλησαν τους γηπεδούχους. Δεν έκαναν μία ευκαιρία της προκοπής.

Το ίδιο σκηνικό ήταν για τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι. Εκεί βέβαια, ο Ατρόμητος έκανε ευκαιρίες στο Β΄ ημίχρονο. Δεν είχε βοηθήσει τότε, όπως τώρα, η στρατηγική του Ρουμάνου προπονητή...

Για την στρατηγική κάθε στρατηγού απαιτείται και στρατός. Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη... στρατού! Με άλλα λόγια; Χρειάζεται ενισχύσεις. Το λένε και μεταγραφές. Ο στρατηγός του δε μιλά. Όταν μίλησε εκτέθηκε επειδή οι παίκτες στους οποίους θεώρησε πως στηρίζεται... Δεν τον στηρίζουν επί του παρόντος. Κι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μεταγραφές. Για να έχει μέλλον.

Το γεγονός αυτό, η ζωτική ανάγκη του ΠΑΟΚ για ενισχύσεις, δεν πρέπει να σκιάσει την προσπάθεια προπονητών και παικτών. Τα 45 λεπτά για τον - "να τον πιούν στο ποτήρι" οι φίλοι του - ΠΑΟΚ είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής. Οφείλουν στον εαυτόν τους να τη συνεχίσουν και να την επαυξήσουν.

Τα λόγια του Άγγελου Αναστασιάδη στα αποδυτήρια πριν τον αγώνα με τον ΄Άρη έπιασαν τόπο. Την αλήθεια είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και παντοτινή ψυχή του ΠΑΟΚ. Αντέδρασε άμεσα ο Ίνγκι Ίνγκασον. "Μπαίνουμε στο γήπεδο. Δεν βγαίνουμε, εάν δε νικήσουμε", είπε στους συμπαίκτες του ο "Iceman"...

Στις φλέβες αυτού του ψυχρού Ισλανδού και καυτό αίμα τρέχει κι είναι ομάδας... ΠΑΟΚ. Ρέζους μάλιστα, "Θ4"! Οι αιματολογικές του εξετάσεις θα εκπλήξουν και κορυφαίους αιματολόγους. Είναι πρωτοφανές το ...μπόλιασμα του στον οργανισμό του ΠΑΟΚ. Είναι εκπληκτική η προσαρμογή (στα όρια της ...αφομοίωσης) του δικού του, στον οργανισμό του ΠΑΟΚ. Ο άνθρωπος λειτουργεί σα γέννημα - θρέμμα της Τούμπας! Θαύμα... Θαύμα.

Όλα αυτά για να εφαρμοσθεί το "δόγμα Σαββίδη". Ο Ιβάν θέλει από τους παίκτες του να μάχονται. Ακόμη κι όταν πέφτουν, ηρωικά μαχόμενοι να πέφτουν. Και θέλει για 90 κι ουχί για 45 λεπτά (όπως έγινε στο Περιστέρι, στο Ηράκλειο, στη Λιβαδειά...) το - καθ' ημάς - δόγμα του, να ακολουθείται...

Για να δούμε λοιπόν, απόψε κόντρα στη Λαμία τι θα πράξουν προπονητές και παίκτες του ΠΑΟΚ. Για να μην πάνε χαμένοι οι κόποι τους κόντρα στον Άρη..

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.