Οι Αγγλοι θεωρούν «τελειωμένο» τον Γκουαρντιόλα

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2020

Στην Αγγλία βλέπουν ήδη τον Πεπ Γκουαρντιόλα εκτός Μάντσεστερ Σίτι, μετά την ποινή αποκλεισμού της UEFA στην αγγλική ομάδα για δύο χρόνια από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το πρόστιμο των 30.000 ευρώ. 

Δείγμα του πόσο φαίνεται να είναι προχωρημένο το «φλερτ» του Ισπανού κόουτς με την Γιουβέντους, είναι ότι σε σχετικό ρεπορτάζ της «Marca» φιλοξενούνται δηλώσεις του πρώην άσου της «Μεγάλης Κυρίας», Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο οποίος τον χαρακτηρίζει «κατάλληλη επιλογή»: 

«Νομίζω ότι ο Γκουαρντιόλα είναι μια καλή επιλογή για κάθε κλαμπ, με όσα πέτυχε στο παρελθόν αλλά ακόμη και τώρα. Κέρδισε τίτλους στη Γερμανία, στην Ισπανία και νομίζω του λείπουν μόνο από Ιταλία και Γαλλία. Θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον να τον δούμε στην Ιταλία, σίγουρα αυτό το καλοκαίρι θα είναι καυτό». Ο Γιούργκεν Κλοπ, από την πλευρά του, στάθηκε ασπίδα στον συνάδελφό του: «Ο,τι έχει κάνει ο Πεπ από τότε που ήρθε στην Αγγλία είναι εξαιρετικό. Λυπάμαι τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους παίκτες, για την τιμωρία».

Πρέπει να σημειωθεί, ότι ο Μαουρίσιο Σάρρι δεν θα αισθάνεται καθόλου ασφαλής στη Γιουβέντους και, ήδη, έχουν ανοίξει συζητήσεις για την επόμενη μέρα στον πάγκο της «Μεγάλης Κυρίας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.