Οι 7+1 αήττητοι παίκτες του ΠΑΟΚ φέτος

Κώστας Πετρωτός08 Μαρτίου 2022

Το αήττητο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2018-2019 είναι κάτι μοναδικό στα χρονικά του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και είναι πολύ δύσκολο να επαναληφθεί. 

Ωστόσο, η συζήτηση που άνοιξε μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Αρη μας έδωσε το ερέθισμα να τσεκάρουμε και να παρουσιάσουμε τη λίστα των παικτών του ΠΑΟΚ που δεν έχουν νιώσει την πίκρα της ήττας φέτος στο Πρωτάθλημα. Οι δύο πρώτοι (με τα περισσότερα παιχνίδια), είναι και από τους βασικούς συντελεστές της μεταμόρφωσης του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο. 

 Ο Τσιγγάρας σε 13 συμμετοχές μέτρησε 9 νίκες και 4 ισοπαλίες, ενώ η επίδοση του Ινγκασον έφτασε στο 9-3. Ο Ζαμπά έχει 5 νίκες και 4 ισοπαλίες, ο Σάστρε έφτασε στο 5-3, ενώ δύο παίκτες είχαν από επτά ματς. 

Ο λόγος για τον Μιχάι που κατέγραψε 6 νίκες και μία ισοπαλία και τον Τσόλακ που έφτασε στο ίδιο σύνολο με 5+2. Ο έβδομος της σχετικής λίστας είναι ο Φιλίπε Σοάρες με 5 ματς, 3 νίκες και 2 ισοπαλίες, ενώ προστίθεται και το όνομα του Κούτσια που αγωνίστηκε λίγο παραπάνω από δέκα λεπτά στο 1-1 με τον Ιωνικό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.