Στήλες Βet builder με… Metro

«Bet builder με... Metro»: Οι 159 κίτρινες κάρτες στα 40 ματς του Τέιλορ

Γιώργος Ζαΐρης31 Μαΐου 2023

Ο Αντονι Τέιλορ σφυρίζει τον σημερινό τελικό του Europa ανάμεσα στην Σεβίλη και τη Ρόμα. Μπήκα να δω τα στατιστικά του Αγγλου διαιτητή. Σε 40 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχει δώσει 159 κίτρινες κάρτες. Μέσος όρος δηλαδή, τέσσερις κίτρινες κάρτες. Παίζουν δυο ομάδες σε ένα ματς χωρίς αύριο. Προφανώς και ο Αγγλος δεν θα μοιράζει κάρτες από τα πρώτα λεπτά αλλά και προφανώς δεν θα επιτρέψει να χάσει τον έλεγχο του αγώνα. Ενα ματς στο Europa έχει σφυρίξει φέτος. Οκτώ κίτρινες έβγαλε. Προφανώς και αυτό δεν είναι κριτήριο. Αλλά είναι μια καλή βάση για να επιλέξουμε ένα από τα βασικά στοιχήματα.

Βλέποντας επίσης περισσότερα στοιχήματα από αυτό το ματς βλέπω πως όλες οι εταιρείες δίνουν το over 1,5 γκολ στο 1,57. Πιθανώς γιατί γνωρίζουν καλά πως τελικός και Μουρίνιο σημαίνει πρώτα απ’ όλα άμυνα και μετά ακολουθούν όλα τα άλλα. Σκέφτομαι όμως πως αν προηγηθεί για παράδειγμα η Ρόμα, δεν θα έχει πίεση; Ή αν σκοράρει πρώτη η Σεβίλη δεν θα αναγκαστεί να ρισκάρει η ιταλική ομάδα; Για αυτό και όταν βλέπω το γκολ-γκολ στο 2.07 δεν μπορώ να το προσπεράσω.

Πάμε και σε άλλα ειδικά στοιχήματα. Η Σεβίλη δεν ξέρει να παίζει μόνο άμυνα. Είναι από τη φύση της επιθετική ομάδα. Δείτε τι έκανε στα προηγούμενα ματς. Πού θέλω να καταλήξω; Να έχει τουλάχιστον έξι κόρνερ στο ματς η ισπανική ομάδα και το βρίσκω στο 2,15; Αν μάλιστα προηγηθεί η Ρόμα; Σε κάθε περίπτωση περιμένω από την αρχή πίεση των Ισπανών και επίσης είναι ένα καλό στοίχημα.

Πάμε και σε ένα ακόμη ειδικό στοίχημα. Πείτε πως το ματς είναι στο 90’ και η Ρόμα κερδίζει. Μια κίτρινη κάρτα δεν θα τη φάει ο τερματοφύλακας; 5.2 πληρώνει να δεχθεί ο Πατρίσιο την κίτρινη. Αντίστοιχα ο τερματοφύλακας της Σεβίλης, ο Μπόνο πληρώνει 4,65. Τα ποντάρουμε και τα δυο και περιμένουμε να επιβεβαιωθεί το ένα απο τα δυο. Αρκεί μια από τις δυο ομάδες να προηγείται στα τελειώματα. Ως αποδόσεις είναι εξαιρετικές.

Πρόταση 1η

Σεβίλη-Ρόμα γκολ-γκολ με απόδοση 2,07

Πρόταση 2η

Να δεχθεί κίτρινη κάρτα ο Πατρίσιο με απόδοση 5.2

Πρόταση 3η

Να δεχθεί κίτρινη κάρτα ο Μπόνο με απόδοση 4.65

Πρόταση 4η

Να έχει τουλάχιστον έξι κόρνερ η Σεβίλη με απόδοση 2,15

Πρόταση 5η

Ρόμα κίτρινες κάρτες over 1,5 στο δεύτερο μέρος με απόδοση 1,85

Γράφει ο Γιώργος Ζαΐρης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.