Οι 154 μέρες αφλογιστίας του Τζόλη που έσβησαν, ο Κούτσιας και η πρώτη Κούρτιτς

Κώστας Πετρωτός26 Ιουλίου 2021

Ο Χρήστος Τζόλης έψαχνε πολύ ένα γκολ, καθώς παρέμενε άσφαιρος από τις 21 Φεβρουαρίου, όταν είχε σκοράρει στο ματς Πρωταθλήματος με την Λαμία και στην συνέχεια αποχώρησε τραυματίας. Από τότε πέρασαν 154 μέρες (5 μήνες και 4 μέρες) και η αλήθεια είναι ότι μετά το εύστοχο πέναλτι φάνηκε να παίζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ενώ ήταν και πολύ πιο ενεργητικός στο ανασταλτικό κομμάτι και στην πίεση που ασκούσε ο ΠΑΟΚ στην πίσω ζώνη της Φέγενορντ.

Σημαντικό ήταν και για τον Γιώργο Κούτσια το γκολ που σημείωσε, καθώς επιβραβεύει την καλή παρουσία που είχε στην προετοιμασία. Τα δύο χρυσά παιδιά του ΠΑΟΚ αρχίζουν να μπαίνουν στο πνεύμα Λουτσέσκου κι αυτό μόνο ευχάριστα μηνύματα στέλνει.

Όσον αφορά, τον Γιασμίν Κούρτιτς που έπαιξε για μισή ώρα, έδειξε βέβαια ότι είναι ανέτοιμος ακόμη να παίξει σε υψηλό ρυθμό, ωστόσο, οι τοποθετήσεις που έπαιρνε μέσα στον αγωνιστικό χώρο φανέρωναν την μεγάλη εμπειρία που έχει από το υψηλό επίπεδο της Serie A. Παράλληλα, πιστώθηκε και μία πανέξυπνη κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας της Φέγενορντ προς τον Βιεϊρίνια που έφερε στην συνέχεια μία επικίνδυνη σέντρα.

Ο Σλοβένος δεν χρειάζεται τίποτα άλλο πέρα από χρόνο για να βρει ρυθμό στο παιχνίδι του. Μόλις αυτό συμβεί θα φανεί και ο ηγετικός ρόλος του στο γήπεδο. Ήδη χθες έδειξε ότι του αρέσει να καθοδηγεί τους συμπαίκτες του, αφού πολλές φορές τον έπιασε η κάμερα να κάνει χειρονομίες και να μιλά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.