Οι 130 δύσκολες μέρες του Ζαμπά

Κώστας Πετρωτός22 Μαρτίου 2020

Ήταν 13 Νοεμβρίου όταν ο Λέο Ζαμπά τραυματιζόταν σοβαρά στο φιλικό του ΠΑΟΚ με την Δόξα στην Δράμα. Οκτώ μέρες αργότερα χειρουργήθηκε και από τότε ακολουθεί έναν μοναχικό δρόμο αποθεραπείας (και με ορισμένα πισωγυρίσματα αφού το γόνατό του μάζχεψε υγρό κάποια στιγμή). Φαίνεται ότι πλέον είναι στην τελική ευθεία για την επιστροφή του και μάλιστα χθες έγραψε στο instagram ότι του λείπει το γήπεδο.

Ο 21χρονος Βραζιλιάνος έλειψε και από τον ΠΑΟΚ κι ας ήταν κάκιστη έως τώρα η φετινή σεζόν του. Σε εννιά ματς είχε μηδέν γκολ και μηδέν ασίστ που αν τα συγκρίνεις με τα 7 γκολ και τις 11 ασίστ στα 40 περσινά ματς, προφανώς φωνάζουν για την πτώση της απόδοσής τους.

Ο Ζαμπά είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο που στην καλή του μέρα μπορεί να διαλύσει κάθε άμυνα, όμως και από τον ΠΑΟΚ έλειψαν έστω κι αυτά τα μικρά ξεσπάσματά του. Το ζητούμενο είναι σ' ολο αυτό το διάστημα της αποθεραπείας να μπήκε και σε μία διαδικασία αυτοκριτικής για τα λάθη του εντός και εκτός γηπέδων και όταν επανέλθει να είναι απολύτως έτοιμος να προσφέρει στον ΠΑΟΚ αυτά που αποδεδειγμένα μπορεί.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.