ΟΦΗ - Βόλος 2-1: Τρίποντο play off για τους Κρητικούς

Κωστής Παναγιώτου13 Φεβρουαρίου 2022

Ο ΟΦΗ έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την είσοδό του στα play off της Super League 1, νικώντας με (2-1) τον ΝΠΣ Βόλο στο Γεντί Κουλέ. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν από το ημίχρονο και παρά τη μείωση του σκορ από τους φιλοξενούμενους, πήραν ένα σημαντικό τρίποντο.

Στο 19ο λεπτό ο Λάμπρου εκτέλεσε το φάουλ, σημαδεύοντας τον Βούρο, με τον τελευταίο να εκμεταλλεύεται την κακή έξοδο του Κλέιμαν και να βάζει σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Στη συνέχεια ο Βόλος προσπάθησε να απειλήσει και να φέρει την αναμέτρηση στα ίσια, αλλά οι επισκέψεις του στην αντίπαλη περιοχή δεν είχαν αποτέλεσμα. Στο 33ο λεπτό οι Κρητικοί έκαναν δύο τα τέρματα τους, παίρνοντας ισχυρό προβάδισμα.

Οι παίκτες του Νιόπλια συνεργάστηκαν άψογα, με τον Νέιρα να σπάσει εξαιρετικά τη μπάλα στον Τοράλ, οποίος ερχόταν ως κρυφός επιθετικός, με τον Ισπανό να εκετλεί ψύχραιμα και να γράφει το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυναμικά στο δεύτερο μέρος και έψαξαν το τέρμα που θα τους βάλει ξανά στο παιχνίδι. Ο Φερνάντες στο 51΄πήρε τη μπάλα από τα δεξιά, όπως επιτιθόταν η ομάδα του, σύγκλινε στον άξονα, έκανε το σουτ με τη μπάλα να βρίσκει στον Γιαννούλη και να καταλήγει στα δίχτυα του Επασί.

Η προσπάθεια του Βόλου για το γκολ της ισοφάρισης σταμάτησε με την αποβολή του Μπαριέντος, με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι Κρητικοί κέρδισαν πέναλτι, με τον Λάμπρου να  αναλαμβάνει την εκτέλεση, αλλά o Κλέιμαν του είπε όχι.


Ο ΟΦΗ με αυτή τη νίκη έφτασε τους 32 βαθμούς, ανεβαίνοντας στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και τον Βόλο να μένει στην 9η θέση με 28 βαθμούς.

ΟΦΗ ( Προπονητής: Νίκος Νιόπλιας ): Επασί, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Γιαννούλης, Βούρος, Τοράλ (68΄Φελίπε), Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν (75΄Στάικος), Λάμπρου (89΄Μπουζούκης), Νέιρα (90΄Ουές), Ντουρμισάι (68΄Γκαγιέγκος)

ΝΠΣ Βόλος ( Προπονητής: Κώστας Μπράτσος ): Κλέιμαν, Ρομέρο (89΄Ροσέρο), Γκιουλέν (72΄Μπαρτόλο), Φεράρι, Σοάρες (46΄Νίνης), Τσοκάνης, Φερνάντεζ, Μπαριέντος, Ρεγκατέν (61΄Κορέα), Φαν Βέερτ, Άλχο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.