Η ΠΑΕ ΟΦΗ δε φαίνεται πως συμμερίζεται, όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, σχετικά το deadline στη διάθεση των εισιτηρίων για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.
Χθες (17/3), στη σύσκεψη που αφορά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο επίσημος ΟΦΗ ενημερώθηκε για την απόφαση της ΕΠΟ να δώσει deadline έως τις 10 Απριλίου για συγκεκριμένες θύρες στο Πανθεσσαλικό και αφορά τα 6.800 εισιτήρια, για να βρεθούν στις θύρες 53 έως 56 και να μην εμφανιστούν άδεια καθίσματα. Διαφορετικά και, βάσει της σχετικής ενημέρωσης, προέκυπτε ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα πάρουν εισιτήρια για περισσότερες θύρες από όσες τους αναλογούν αρχικά. Σύμφωνα με όσα διαρρέουν από την πλευρά του ΟΦΗ, δεν έχει υπάρξει συμφωνία σε ό,τι έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη απόφαση, τονίζοντας ότι αντέδρασαν στο άκουσμα της πρότασης, χωρίς όμως να ληφθούν υπόψη οι θέσεις τους από την Ομοσπονδία.
Οι θύρες και τα εισιτήρια που αναλογούν στον ΟΦΗ
Όπως έκανε, χθες, γνωστό η ΕΠΟ, στον ΟΦΗ πρέπει -μέχρι τις 10 Απριλίου- να έχουν φύγει 6.800 εισιτήρια, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα δοθούν στον ΠΑΟΚ δύο επιπλέον θύρες για τις ανάγκες του κόσμου του. Σε ό,τι αφορά τους Κρητικούς θα έχουν για τις ανάγκες των φιλάθλων τους τις θύρες 1 έως 14, τη θύρα 17 και τις θύρες 53 έως 56. Τα εισιτήρια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσα στην εβδομάδα και θα κοστίζουν στις θύρες 1 έως 12, 15 ευρώ, στις θύρες 13, 14, 17 25 ευρώ και αν μέχρι τις 10 Απριλίου έχουν διατεθεί και τα 6.800, τότε στις θύρες 53 έως 56 η τιμή τους θα είναι 20 ευρώ.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube