«Οφείλουμε για τους εαυτούς μας και για τον κόσμο να πετυχαίνουμε νίκες και να είμαστε ψηλά στην βαθμολογία»

Δημήτρης Καλαϊτζής20 Νοεμβρίου 2021

«Οφείλουμε για τους εαυτούς μας και για τον κόσμο να πετυχαίνουμε νίκες και να είμαστε ψηλά στην βαθμολογία», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το 0-0 με τον ΠΑΟΚ Β στο Καυτανζόγλειο ο προπονητής του Ηρακλή, Κώστας Γεωργιάδης.

«Πολλά κίνητρα για τον συγκεκριμένο αγώνα. Μετά από δυο καλές εμφανίσεις στα προηγούμενα δυο παιχνίδια θέλαμε να κερδίσουμε στην έδρα μας. Θεωρώ ότι υπήρχε επιπλέον κίνητρο για τον κόσμο, αλλά και για το παλικάρι που λάτρευε την ομάδα και έφυγε πριν από λίγες μέρες από τη ζωή. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Μόνο εμείς διεκδικήσαμε τη νίκη και ήμασταν η μόνη ομάδα στο γήπεδο. Μετράμε διψήφιο αριθμών ευκαιριών και τελειωμάτων και μηδέν ενεργητικό. Αυτό δεν μας χαροποιεί και θέλω οπωσδήποτε να αλλάξει. 

Όποιος πετυχαίνει γκολ, παίρνει και τους βαθμούς. Δεν είμαι χαρούμενος που για ακόμα ένα παιχνίδι είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο. Στόχος είναι ο Ηρακλής να κερδίζει. Αποδείξαμε γρήγορα ότι δημιουργήσαμε μία ομάδα ανταγωνιστική και μία ομάδα 2-3 επίπεδα πάνω από τον αντίπαλο και οφείλουμε για τους εαυτούς μας και για τον κόσμο να πετυχαίνουμε νίκες και να είμαστε ψηλά στην βαθμολογία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.