Οδεύοντας στη... μονιμότητα ο Σίλβα

Μάνος Χατζάκης10 Ιανουαρίου 2021

Tον άνθρωπο, ο οποίος θα ξεκλειδώνει τις αντίπαλες άμυνες, φαίνεται πως βρήκε ο Άρης στο πρόσωπο του Σαντέ Σίλβα. Ο πορτογάλος χαφ βρίσκεται στη διαδικασία... μονιμοποίησης στη βασική ενδεκάδα, εκμεταλλευόμενος τα (επιθετικά) ποιοτικά του χαρακτηριστικά.

Κόντρα στον Βόλο, ο 23χρονος μέσος κατέγραψε την τρίτη του συνεχόμενη συμμετοχή ως βασικός και τέταρτη συνολικά, καθώς έκανε την αρχή στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό στις 22 Νοεμβρίου. Ενδιάμεσα και, μέχρι το παιχνίδι του Ηρακλείου με τον ΟΦΗ στην αυλαία του πρώτου γύρου, ο Σίλβα περιοριζόταν να έρχεται ως αλλαγή από τον πάγκο και -με τον ένα ή τον άλλο τρόπο- να δίνει λύσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Πλέον, η τεχνική ηγεσία έχει ξεκάθαρη άποψη για τις δυνατότητες του Ιβηρα, γι' αυτό και φέρεται διατεθειμένη να συνεχίσει να του δίνει ευκαιρίες στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης. Αλλωστε, οι “κιτρινόμαυροι” δεν διαθέτουν άλλον ποδοσφαιριστή με τέτοια έκρηξη, ικανότητα στην ντρίμπλα ειδικά στο ανοιχτό γήπεδο.

Το ματς κόντρα στον Βόλο φανέρωσε ότι ο παίκτης “κολλά” ιδανικά, όταν ο Άρης έχει την κατοχή και παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Ο Σίλβα έτρεξε, προσπέρασε προσωπικούς αντιπάλους και “πάτησε” περιοχή. Το κομμάτι της εκτέλεσης δεν του “βγήκε”, αλλά τα τελειώματά του δεν ήταν άσχημα. Εφόσον τα βελτιώσει, τότε οι Θεσσαλονικείς θα πάρουν γκολ από έναν ακόμη μέσο, εκτός των Μπρούνο Γκάμα και Φακούντο Μπερτόγλιο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.