«Οδεύει στον θάνατο η εστίαση - Να κάνουν υπουργικό συμβούλιο σε εξωτερικούς χώρους με μανιτάρια»

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος της Πρωτοβουλίας Εστίασης Θεσσαλονίκης, Χρήστος Κουδούνης.

Ο ίδιος τοποθετήθηκε αναφορικά με τα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την επόμενη ημέρα στον χώρο της εστίασης, ενώ υπογράμμισε πως το τοπίο στον τομέα της εστίασης παραμένει αρκετά θολό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5

«Πλέον η κυβέρνηση μας κάνει πλάκα, αναφέρεται σε όλους εκτός από την εστίαση και έχουμε μία τεράστια αναστάτωση στον χώρο της εστίασης και πλέον υπάρχει θέμα επιβίωσης. Αναρωτιόμαστε αν πλέον κάποιος θα μπορεί να μας ακούσει και από όσο καταλαβαίνω η κυβέρνηση θέλει να μας ανοίξει για να μας εγκλωβίσει οικονομικά καθώς η εστίαση οδεύει στον θάνατο. Είμαστε ο δεύτερος μεγαλύτερος εργασιακός κλάδος μετά το δημόσιο. Στην πρώτη καραντίνα, ότι συνέβη στην Ευρώπη έγινε μετά και στην Ελλάδα. Δεν γίνεται να ανοίγει και να κλείνει η εστίαση καθώς χρειάζονται πολλά χρήματα για να ανοίξει η επιχείρηση και αμέσως λένε να κλείσουν. Θα πρέπει ο κλάδος να ανοίξει όταν θα είναι σίγουρο το άνοιγμα», ανέφερε αρχικά.

Για να προσθέσει: «Οι ξενοδόχοι βρίσκουν άμεσα λύση στα προβλήματα τους κάτι που δεν συμβαίνει με εμάς. Ξέρετε τι θα ήταν η Θεσσαλονίκη χωρίς εστίαση; Όπως φαίνεται αγνοούν βασικά ζητήματα για το αύριο της πόλης και της οικονομίας δεν γίνεται να ανοίξουν με ημίμετρα. Εμείς τρολάραμε τον Πρωθυπουργό να κάνει και αυτός ένα υπουργικό συμβούλιο σε εξωτερικούς χώρους με μανιτάρια, να δει αν μπορούν να ανοίξουν έτσι τα μαγαζιά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.