«Όχι πανικός, σωστές αποφάσεις για την επόμενη σεζόν του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team02 Ιουλίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης και μίλησε για την αποκαρδιωτική εμφάνιση του Δικεφάλου κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και την επόμενη μέρα στην ομάδα. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Λανθασμένη δήλωση του Φερέιρα μετά την ήττα από την ΑΕΚ στα αποδυτήρια. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις ειδικά μετά από τέτοια κακή εμφάνιση. Κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα κι αυτό φαίνεται σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Όλοι την περιμέναμε αλλιώς και δυστυχώς δεν το βλέπουμε. Ο ΠΑΟΚ έχασε όλους τους στόχους και με λυπεί αυτό. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει ο προπονητής. Όταν κάτι δεν πάει καλά, φταίνε πολλοί, αλλά το βάρος πέφτει στον τεχνικό. Ο προπονητής δεν έχει περάσει τα δικά του θέλω και τη φιλοσοφία στους ποδοσφαιριστές του. Μια ομάδα νωθρή που δεν μπορεί να αντιδράσει και είναι πολύ πεσμένη αγωνιστικά και έναν προπονητή που δεν μπορεί να διαχειριστεί ένα παιχνίδι, αλλά και του υλικού που έχει στα χέρια του», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πρέπει να μην χαθεί κι ο στόχος της δεύτερης θέσης. Αν ο ΠΑΟΚ παρουσιαστεί με τις δυνατότητες που έχει δεν χρειάζεται να φοβάται κανέναν. Αλλά με τη μέχρι τώρα εικόνα του δεν μας πείθει ότι θα τα καταφέρει. Οι ιθύνοντες της ομάδας πρέπει από χθες να σκέφτονται τι θα κάνουν για την επόμενη μέρα. Ποιοι θα μείνουν, ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα έρθουν. Είναι στενάχωρο μια ομάδα με νταμπλ και αήττητο να ταλαιπωρείται έτσι αγωνιστικά και να μένει εκτός τίτλων μετά από χρόνια. Εγώ εκεί που θέλω να σταθώ είναι ότι βασικοί ποδοσφαιριστές με ποιότητα, εμπειρία και με την προσωπικότητα που έχουν είναι κάτω του μετρίου. Μη ξεχνάμε όμως και τους τραυματισμούς που υπήρχαν μέσα στη σεζόν. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πρέπει να δουν αν θα συνεχίσουν να πορεύονται με τον Αμπέλ, αλλιώς να έρθει ένας νέος προπονητής. Και με τον Λουτσέσκου τον πρώτο χρόνο ήταν έτσι τα πράγματα. Να σταθμίσουν αν αυτή τη φιλοσοφία που θέλουν να περάσουν μπορεί να την αξιολογήσει ο προπονητής. Εγώ έχω ζήσει τέτοιες καταστάσεις και δεν πρέπει να υπάρχει πανικός. Να παρθούν σωστές αποφάσεις».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.