«Οχι» Ατζούν στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2022

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διανύει ίσως την πιο κρίσιμη χρονιά της στη μικρή οθόνη. Όταν το 2018 έπαιρνε το εισιτήριο για την επιτροπή του GNTM μετά από μερικούς μήνες παρουσίας σε αυτό θεωρήθηκε το Next Big Thing στην πρώτη Εθνική των παρουσιαστών. Το καλοκαίρι του 2020 και ενώ είχε αποχωρήσει από το ριάλιτι μοντέλων του STAR είχε στα χέρια της καλές προτάσεις «κλειστών» κερδοφόρων συμβολαίων τουλάχιστον από τρία κανάλια. 

Την κέρδισε ο Alpha που είχε ήδη αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς. Η παρουσία της στην καθημερινή εκπομπή «Pop Up» και στη ζώνη που είχε για πολλά χρόνια η Ελένη Μενεγάκη διέψευσε τις προσδοκίες των στελεχών του καναλιού για μια δυναμική παρουσία του Alpha στον ανταγωνισμό της μεσημβρινής ζώνης. 

Με δεδομένο πως η παρουσιάστρια είχε κλειστό διετές συμβόλαιο αποφασίστηκε τη σεζόν 21’ – 22’ να δοκιμαστεί σε format μόδας. Το «Style me up» δεν πήγε καθόλου καλά με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί τον προηγούμενο Φεβρουάριο με την Ηλιάνα να παραμένει στον Alpha μέχρι και τον Ιούλιο οπότε και αποδεσμεύθηκε χωρίς καμία πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου της. Σαφώς και οι διαπραγματεύσεις με τον ΣΚΑΪ ήταν πιο δύσκολες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και οι δύο πλευρές (με τη μεσολάβηση της μάνατζέρ της Έλενας Χριστοπούλου) προχώρησαν σε συμφωνία για την παρουσίση του ριάλιτι «Love Island» αλλά όχι με συνολικό συμβόλαιο με τον σταθμό του Φαλήρου. Παράλληλα έγινε μια συζήτηση για την παρουσίαση του «My Style Rocks» στο μέλλον χωρίς όμως να υπάρχει γραπτή συμφωνία. Το συμβόλαιο Παπαγεωργίου – ΣΚΑΪ ολοκληρώνεται αυτόματα με το τέλος του «Love Island» χωρίς καμία δέσμευση για το μέλλον. 

Σύμφωνα τώρα με όλες τις νεότερες πληροφορίες ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι που παρεμβαίνει δυναμικά στην επιλογή παρουσιαστών όσον αφορά στα προγράμματά του δεν επιθυμεί την παρουσία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην παρουσίαση του παιχνιδιού μόδας όποτε κι αν αυτό βγει στον «αέρα» του ΣΚΑΪ. Υπενθυμίζεται πως αντίστοιχο βέτο είχε θέσει ο παραγωγός και για την Δούκισσα Νομικού όταν του προτάθηκε να παρουσιάσει το «The Voice» και ενώ παράλληλα παρουσίαζε το απογευματινό «Make Over» στον ΣΚΑΪ. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα φαίνεται πως δεν υπάρχει κανένα διαθέσιμο πρότζεκτ για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον ΣΚΑΪ μετά την ολοκλήρωση του «Love Island».

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.