Όχι άλλο…. κάρβουνο, κρίσιμες αποφάσεις στον ΠΑΟΚ - Τα πρώτα αντίο

Metrosport Team25 Μαΐου 2023

Στο τελευταίο τους παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ συμμετείχαν οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ το βράδυ της Τετάρτης στον Βόλο. Ο Μαροκινός στο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Ο δε Σουριναμέζος μπορεί να είχε την διάθεση, αλλά δεν μπορούσε να ολοκληρώσει τις προσπάθειές του.  

Ουσιαστικά κλείνει ένας κύκλος για τον Μπίσεσβαρ όπως σας είχε προίδεάσει αναλυτικά η Metrosport και το metrosport.gr αλλά και για τον Καντουρί. Βέβαια για τον Ντιέγκο, εάν και εφόσον αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο υπάρχει μία μικρή προοπτική να ασχοληθεί ενεργά στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ με νεαρούς αθλητές. Είναι κάτι το οποίο θέλει, αλλά μένει να φανεί εάν αυτό θα υλοποιηθεί από τον Δικέφαλο. 

Παράλληλα, πρέπει να αναφέρουμε πως παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πάντα, αναμένεται να αποτελέσει και ο Νέλσον Ολιβέϊρα, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας. Διάθεση για να ανανεωθεί το συμβόλαιό του δεν υπάρχει ειδικά μετά τις απαιτήσεις που είχε εγείρει και οι οποίες κρίθηκαν υπερβολικές. Πάντως για το καθαρά πνευματικό «σκέλος» θα μπορούσε να ήταν παρών χθες στο Πανθεσσαλικό στάδιο. 

Στον ΠΑΟΚ καλούνται να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις για την επόμενη ημέρα.Η ομάδα έδειξε ότι δεν έχει παίκτες με ποιότητα και προσωπικότητα. Βασικά δεν είχε σκόρερ πρώτης γραμμής, έναν παίκτη που θα μπορούσε να σηκώσει στις πλάτες του την ομάδα. Ελειψε η ποιότητα και η προσωπικότητα των παικτών εκείνων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ σε τίτλους. Κάτι το οποίο παραδέχθηκε ο Λουτσέσκου στην συνέντευξη τύπου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.