ΟΑΣΘ: Αστικό σταμάτησε το δρομολόγιο, για να συλληφθεί επίδοξος κλέφτης!

Metrosport Team28 Μαρτίου 2024

Λεωφορείο του ΟΑΣΘ «ακινητοποίησε» επίδοξο κλέφτη το απόγευμα της Τετάρτης (27/3) στη Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός του λεωφορείου της γραμμής 10, που εκτελεί το δρομολόγιο Χαριλάου – Ν.Σ. Σταθμός επέδειξε άψογα αντανακλαστικά και μετά από υπόδειξη των επιβατών, έκλεισε τις πόρτες, εγκλωβίζοντας τον κλέφτη και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Όπως ήταν αναμενόμενο, λόγω του ακινητοποιημένου λεωφορείου, επικράτησε μποτιλιάρισμα στην οδό Παπαναστασίου, στο ύψος της Μπότσαρη. Περιστατικό το οποίο ήταν αξιοσημείωτο για ολόκληρο τον ΟΑΣΘ, αποφασίζοντας μάλιστα να το κοινοποιήσουν και μέσω της επίσημης σελίδας τους στο Facebook.

Χαρακτηριστικά, ο ΟΑΣΘ έγραψε στην ανάρτηση του: «Το λεωφορείο… έμεινε, λόγω κλέφτη!
Μποτιλιάρισμα επικράτησε στην οδό Παπαναστασίου, στο ύψος της Μάρκου Μπότσαρη, λόγω ακινητοποιημένου λεωφορείου του ΟΑΣΘ.

Όχι, το αστικό δεν παρουσίασε βλάβη. Απλώς, μέσα σε αυτό, επιβάτες εντόπισαν πορτοφολά. Ο οδηγός του λεωφορείου της γραμμής 10 που εκτελεί το δρομολόγιο Χαριλάου – Ν.Σ. Σταθμός επέδειξε άψογα αντανακλαστικά, έκλεισε τις πόρτες εγκλωβίζοντας τον κλέφτη, ειδοποίησε την αστυνομία και περιμένει την άμεση δράση.

 Οι καθυστερήσεις στα δρομολόγια δεν καταγράφονται πάντα λόγω βλαβών. Υπάρχουν, δυστυχώς, και οι πορτοφολάδες, που πιάνονται όμως στη φάκα από τους οδηγούς μας!»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.