Ο Ζοσέ Μπότο είναι ο πιο γρήγορος στις συμφωνίες αθλητικός διευθυντής

Κώστας Πετρωτός25 Ιουνίου 2022

Ηδη μετρά επτά μεταγραφικές κινήσεις ο Ζοσέ Μπότο. Ο Νίκο Κουαλιάτα, ο Ράφα Σοάρες, ο Ιβάν Νάσμπεργκ που απλά περιμένουμε να έρθει, ο Γιάννης Κάργας, ο Τιάγκο Ντάντας, ο Αντρέ Ρικάρντο και ο Ντομινίκ Κοτάρσκι. Σήμερα, πιθανόν θα ανακοινωθούν όλοι όσοι δεν έχουν ανακοινωθεί, πλην Νάσμπεργκ. 

Ο ΠΑΟΚ είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Φορτούνα για τον Νάρεϊ και ουσιαστικά έχει προχωρήσει πολύ και τις επαφές με την Ρεμς για τον Τάσο Δώνη, υπόθεση που έχει φρενάρει για άλλους λόγους. Και είμαστε στις 24 Ιουνίου. Δεν έχει συμβεί ποτέ άλλοτε κάτι τέτοιο στον Δικέφαλο. 

Αρκεί να σημειώσουμε ότι πέρυσι ο ΠΑΟΚ είχε κάνει πρώτη μεταγραφή στις 29 Ιουνίου τον Τέιλορ, ακολούθησε στις 9 Ιουλίου ο Ολιβέιρα, στς 18 ο Κούρτιτς, στις 25 Αυγούστου ο Ακπομ, στις 27 του ίδιου μήνα ο Σίντκλεϊ και στη μία Σεπτεμβρίου ο Μιτρίτσα.

Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής κερδίζει τον τίτλο του πιο γρήγορου στις συμφωνίες αθλητικού διευθυντή τουλάχιστον στην εποχή Σαββίδη και αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. Προφανώς αυτό αρχίζει από το γεγονός ότι παίρνει πάνω του τις υποθέσεις, την ευθύνη για τις επιλογές. Το αντίθετο, δηλαδή, του Μάριο Μπράνκο.

Βέβαια, για να κριθεί και πετυχημένος πρέπει να δούμε στο γήπεδο τα επιτεύγματα των επιλογών του. Αυτή είναι μία διαδικασία που θα την δούμε στην πορεία της σεζόν και τότε θα κάνουμε ταμείο. Και για τους παίκτες που αποκτώνται αυτό το καλοκαίρι και για τους Φιλίπε Σοάρες και Σάστρε που είχαν έρθει στην ομάδα από το καλοκαίρι. Είναι σαφές ότι στον μεταγραφικό σχεδιασμό η ύπαρξη ενός αθλητικού διευθυντή που παίρνει την ευθύνη και κρίνεται από αυτό, βελτιώνεται σαφώς την αποτελεσματικότητα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.