Ο «ζωγράφος» Μπίσε και ο «αχόρταγος» Τζόλης

Γιώργος Καστάνης13 Σεπτεμβρίου 2020

Η πρεμιέρα του Πρωταθλήματος πάντα εγκυμονεί κινδύνους, ανεξάρτητα από την δυναμικότητα των ομάδων. Και αυτό το έργο, το είδαμε και την Παρασκευή στην Τούμπα, σε ένα παιχνίδι όπου ο ΠΑΟΚ είχε τον πρώτο λόγο, κέρδισε δίκαια, αλλά καρδιοχτύπησε λίγο πριν το φινάλε.

Μία ζωγραφιά του Μπίσεσβαρ και μία εκτέλεση του Τζόλη, διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Ο Σουριναμέζος (αποχώρησε κουτσαίνοντας και με πάγο στο γόνατο του αριστερού του ποδιού) έβγαλε μία εξαιρετική ασίστ στο 16ο στον Τζόλη, ο νεαρός κινήθηκε πανέξυπνα στον χώρο και εκτέλεσε στην κίνηση, πετυχαίνοντας ένα πολύ ομορφο γκολ. Τόσο σε δημιουργία όσο και σε εκτέλεση.

Ο ΠΑΟΚ είχε και άλλες φάσεις για να πετύχει μεγαλύτερο σκορ στο χθεσινο παιχνίδι. Η πιο ενδεικτική, αυτή του Ακπομ που ενήργησε με αφέλεια και αφηρημάδα στο 62ο λεπτό και αντι να στείλει απλά την μπάλα στην κενή εστία, κατάφερε να χάσει ένα…άχαστο γκολ. Εξι λεπτά αργότερα θα μπορούσε να πετύχει ένα πολύ δύσκολο γκολ με κεφαλιά, αλλά ο γκολκίπερ της Λάρισας επενέβη αποτελεσματικά.

Ο Δικέφαλος καρδιοχτύπησε λίγο πριν το φινάλε, αλλά στο σουτ του Τρούγιτς, επενέβησαν οι Κρέσπο και Ινγκασον, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Ισλανδού και κατέληξε κόρνερ. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια πάντως, είναι σημαντικό να «καθαρίζει» ο Δικέφαλος τις νίκες, με γκολ που μπορεί να πετύχει, κάτι που δεν έκανε στο χθεσινό ματς.

Ο Μπίσεσβαρ απέδειξε πως μπορεί να παίξει σε όποια θέση επιλέξει ο προπονητής του και χθες σε ρόλο δεξιού μπακ χαφ, τα πήγε περίφημα με τις επιδόσεις του. Τόσο τις επιθετικές, όσο και τις αμυντικές. Ο Τζόλης αποδεικνύει πως είναι «αχόρταγος», τρέχει συνεχώς, είναι μέσα στις φάσεις και δείχνει πως δεν έχει «ταβάνι». Και ειδικά αυτή την χρονική στιγμή, με αντίπαλο την Μπενφίκα, ο Τζόλης όπως και όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ, έχουν να αποδείξουν πολλά, πάρα πολλά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.