Ο Ζλάταν σκοράρει 23 συνεχόμενα χρόνια!

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2021

Την πηγή της νεότητας φαίνεται πως έχει βρει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ο οποίος έχει βαλθεί να τρελάνει την ποδοσφαιρική Ευρώπη με τις επιδόσεις του στα 39 του χρόνια.

Τα δυο του γκολ στην εκτός έδρας επικράτηση επί της Κάλιαρι, οδήγησαν τους «ροσονέρι» στο +3 από την δεύτερη Ίντερ και στην κατάκτηση του άτυπου τίτλου «πρωταθλητή χειμώνα». Ο Σουηδός επιθετικός είναι εδώ και έχει αποδείξει πως παρά το μεγάλο της ηλικία του μπορεί να οδηγήσει την αγαπημένη του Μίλαν στο «Scudetto» μετά από πολλά χρόνια.

Ωστόσο δεν είναι μόνο η επάνοδος της Μίλαν στον πρωταθλητισμό, αλλά και οι ατομικές επιδόσεις του Ζλάταν που προκαλούν εντύπωση. Συγκεκριμένα, με τα χθεσινά του γκολ έχει καταφέρει να βρει δίχτυα σε κάθε έτος από το 1999! Αυτό σημαίνει πως ο σπουδαίος Σουηδός «killer» σκοράρει για 23 συναπτά έτη!

«Στο χέρι του Μαλντίνι αν θα συνεχίσω στην Μίλαν!»

Βλέποντας τα πεπραγμένα του Ζλάταν στο χορτάρι η Μίλαν έχει σκεφτεί ήδη την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη μέχρι τα... γεράματα! Ο Ιμπραΐμοβιτς ρωτήθηκε επί τούτου και απάντησε:

«Εξαρτάται από τον Πάολο (σ.σ. Μαλντίνι). Είμαι πολύ χαρούμενος στη Μίλαν. Η επιστροφή μου στην ομάδα με άλλαξε πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος», σχολίασε ο Ζλάταν, ενώ για το αν πιστεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν άφησε πολλά περιθώρια, λέγοντας: «Πιστεύω στον Ζλάταν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.