Ο Ζίβκοβιτς φοράει γάντια βασικού στο πρωτάθλημα μετά από σχεδόν έναν χρόνο

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2023

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Τρίπολη ώστε να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αστέρα σε μία πολύ κομβική αναμέτρηση για τις εναπομείναντες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και το καλύτερο... πλασάρισμα ενόψει των play off, ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα δεν θα έχει στη διάθεση του τον βασικό γκολκίπερ της ομάδας, Ντομινίκ Κοτάρσκι, ο οποίος έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης και δεν θα είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού.

Η απουσία του Κροάτη γκολκίπερ φέρνει εκ νέου στο προσκήνιο και στο βασικό πλάνο της ενδεκάδας τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς, με τον Σέρβο να είναι έτοιμος για την πρώτη του συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague 1, καθώς μέχρι πρότινος είχε αγωνιστεί μόνο στον αγώνα Κυπέλλου του Δικεφάλου με την Καλαμάτα όπου οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με 2-0 στο γήπεδο της Τούμπας στις 10/1.

Ο ίδιος ήταν προγραμματισμένο να πάρει την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα στην ηπειρωτική πόλη, όταν είχε δηλωθεί να απουσιάζει λόγω καρτών ο Κοτάρσκι, ωστόσο αυτό θα γίνει νωρίτερα. Ο ίδιος την τελευταία φορά που αγωνίστηκε σε παιχνίδι πρωταθλήματος ήταν στις 13 Μαρτίου 2022 όταν ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει του ΠΑΣ με 1-0 , συμπληρώνοντας ακριβώς 11 μήνες χωρίς αγώνα πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.