«Ο Αντρίγια βρήκε στον ΠΑΟΚ την οικογένεια που έψαχνε - Θα γίνει σύμβολο»

Metrosport Team19 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Πέριτσα Κρστιτς, και μίλησε για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, την πορεία του από μικρό παιδί, το τι περιμένει από τον Σέρβο εξτρέμ αλλά και το πόσο θα μείνει στη Θεσσαλονίκη και τον Δικέφαλο του Βορρά.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τον Ζίβκοβιτς: «Ο Αντρίγια μεγάλωσε μαζί μας, ήταν δίπλα στη Ραντνίτσκι και είχαμε την ευκαιρία να βλέπουμε την εξέλιξή του. Γνωρίζω και τους γονείς του και τους συγγενείς του και βλέπαμε την επιτυχία που θα είχε στο μέλλον. Γνωρίζω και τους προπονητές που δούλεψαν μαζί του αλλά και την μετάβασή του στην Παρτιζάν, ένα επίτευγμα για το σερβικό ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ χαρούμενος που ένας συμπατριώτης μου από το Νις, βρίσκεται στον ΠΑΟΚ ειδικά την ίδια περίοδο που είμαι και εγώ στη γυναικεία ομάδα. Δεν είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε ακόμη με τον Αντρίγια γιατί είμαι λίγο καιρό στην Ελλάδα. Αυτή την εβδομάδα θα βρεθούμε να τα πούμε από κοντά».

Για το αν είναι ο καλύτερος Ζίφκοβιτς που έχει δει: «Σίγουρα με αυτά τα νούμερα είναι η πιο πετυχημένη του χρονιά και περιμένουμε ακόμη περισσότερα, γεγονός που θα βοηθήσει και την Εθνική μας. Τώρα έχει προπονητή τον Ντράγκαν Στοΐκοβιτς στην Εθνική και περιμένουμε ο Αντρίγια να δείξει τι αξίζει και πως ο εκλέκτορας της Εθνικής Σερβίας τον εκτιμάει».

Για το αν θέλει και περιμένει να μείνει ο Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ: «Θα ήταν καλύτερο να μείνει πολύ καιρό στον ΠΑΟΚ, θα γίνει ένα σύμβολο για τους οπαδούς. Περιμένω και εγώ να τον δω να μένει όσο περισσότερο καιρό γίνεται στην ομάδα. Παρτιζάν και ΠΑΟΚ έχουν αγάπη μεταξύ τους, εδώ βρήκε την οικογένεια που έψαχνε ο Αντρίγια και πρέπει να νιώθει ακόμη καλύτερα και από την Παρτιζάν. Εμείς οι Σέρβοι αισθανόμαστε όμορφα στην Ελλάδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.