«Ο Ζίφκοβιτς δεν έχει πάρει ακόμη μπρος στον ΠΑΟΚ, κομβικό ματς για τον Αρη το σημερινό»

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας, Μάρκο Μαρκόφσκι, και μίλησε για την προσπάθεια της Καλαμάτας, τον Αναστόπουλο, τη Σούπερ Λιγκ, τον Αντρίγια Ζίφκοβιτς που λείπει από τον ΠΑΟΚ ενώ χαρακτήρισε κομβικό το παιχνίδι του Αρη με τον Παναθηναϊκό.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Επιτέλους ξεκινάμε, αυτό έχει σημασία. Ξεκινήσαμε προετοιμασία 2 Αυγούστου, προετοιμαζόμασταν για 26 Σεπτεμβρίου, αλλά δεν θα αλλάξει σε μεγάλο βαθμό η προετοιμασία μας για να είμαστε έτοιμοι. Εχουμε παίξει πέντε φιλικά, δεν είναι στο 100% η ομάδα και είναι λογικό. Πολλοί λένε πως ο Λεβαδειακός είναι το φαβορί, για εμάς ο πήχης είναι ψηλά και οι στόχοι είναι μεγάλοι. Έχουμε έμπειρους παίκτες που έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο, έχουμε έμπειρο προπονητή και γενικότερα ως ομάδα έχει μεγάλη δυναμική. Η Καλαμάτα είναι μια ομάδα με σοβαρό ιδιοκτήτη και πολύ κόσμο από πίσω της. Ο Αναστόπουλος σίγουρα με βοηθάει, έχουμε καλή συνεργασία. Μας λέει πως εγώ προσπαθώ να σας βοηθήσω πριν το ματς, όταν μπαίνετε μέσα εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι. Εχω ξεκινήσει καλά στα φιλικά και θέλω να βάλω πάρα πολλά γκολ στο φετινό πρωτάθλημα».

Για τις δύο πρώτες αγωνιστικές στη Σούπερ Λιγκ 1: «Φαίνεται πως οι ομάδες είναι στην αρχή, έχουν αλλάξει τον προγραμματισμό λόγω της αναβολής του πρωταθλήματος. Σε αυτές τις δύο αγωνιστικές έχουν παιχτεί καλά παιχνίδια, θα γίνει καλό πρωτάθλημα. Πέρασα 2,5 πολύ όμορφα χρόνια στον Παναιτωλικό και χαίρομαι που φέτος ξεκίνησε πολύ καλά. Είδα τον ΠΑΟΚ και το ευρωπαϊκό, μαζί με τον Ολυμπιακό είναι οι δύο καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή. Είδα που κέρδισα τον Αστέρα και θα πάει με άλλον αέρα στο Αγρίνιο. Στον Παναιτωλικό υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός και θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι καλύτερο, θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, αν και ως ομάδα είναι καλύτερος ο ΠΑΟΚ. Ο Ζίφκοβιτς δεν έχει πάρει ακόμη μπρος και αυτό λείπει από τον ΠΑΟΚ, όταν ανεβάσει την απόδοσή του, η ομάδα θα γίνει καλύτερη. Η απώλεια του Βιεϊρίνια είναι μεγάλη γιατί εκτός από καλός ποδοσφαιριστής είναι και ηγέτης.

Για τον καλύτερο στράικερ του πρωταθλήματος: «Πέρυσι με διαφορά ήταν ο Ελ Αραμπί και φέτος είναι πάλι το πρώτο όνομα. Σίγουρα θα έχουμε κάποιον-έκπληξη».

Για το Αρης-Παναθηναϊκός: «Ο Αρης αν και έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές, δεν ξεκίνησε καλά και είναι πολύ κομβικό το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ καλά αλλά το ματς με τον ΠΑΣ τον πήγε πίσω. Λόγω άγχους θα είναι ακόμη πιο δύσκολο το ματς για τον Αρη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.