Ο Ζέκα είχε προειδοποιήσει τον ΠΑΟΚ από το πρώτο ματς στο Πάρκεν στάντιον

Κώστας Πετρωτός02 Νοεμβρίου 2021

Ο Ζέκα είχε προειδοποιήσει τον ΠΑΟΚ από το πρώτο ματς στο Πάρκεν στάντιον

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε χθες για το ματς της Πέμπτη με τον ΠΑΟΚ. «Είναι σημαντικό να μπούμε συγκεντρωμένοι και να μην κάνουμε λάθη σαν αυτά που μας στοίχισαν στην Κοπεγχάγη. Και σαφώς, το βασικό είναι να ξεκινήσουμε και να συνεχίσουμε με έντεκα. Με αριθμητική ισορροπία, αυτή τη φορά θεωρώ πως έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε κάτι από αυτό το ματς.

Γνωρίζουν οι συμπαίκτες μου ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αγαπούν πολύ την ομάδα τους και φτιάχνουν θερμή ατμόσφαιρα, αλλά θεωρώ πως δεν θα επηρεαστούν. Θα υπάρξει στρατηγική και από τους δύο προπονητές και νομίζω πως τα πρώτα 20-25 λεπτά θα είναι αυτά που θα καθορίσουν την εξέλιξη του αγώνα», είπε στην εφημερίδα «Real».

Δεν τα είπε, όμως, για πρώτη φορά ο διεθνής μέσος. Θα θυμάστε ότι είχε βρεθεί στον Πάρκεν στάντιον και μάλιστα είχε χειροκροτηθεί και από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Εκείνο το βράδυ, είχε δει μεγάλο μέρος του αγώνα από την φυσούνα δίπλα σε ανθρώπους του Δικεφάλου.

Είχε ανοίξει μαζί τους συζήτηση και μεταξύ άλλων είχε υπογραμμίσει ότι η ομάδα του η Κοπεγχάγη είναι ιδιαίτερα αθλητική και δεν θα είναι εύκολη η ρεβάνς στην Τούμπα έντεκα εναντίον έντεκα. Αυτό το μήνυμα επανέλαβε και χθες με τις δηλώσεις του και προφανώς δεν μπορεί να το προσπεράσει κανείς στην Τούμπα.

Κρατήστε και αυτό το κομμάτι από τις δηλώσεις του: «Ο ΠΑΟΚ, που τον βλέπω και στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι δυνατός αντίπαλος με πολλούς ποδοσφαιριστές που διαθέτουν ποιότητα.

Επαναλαμβάνω όμως, ότι το πρώτο για μένα είναι να μην έχουμε ξανά απώλειες, όπως συνέβη με την κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο παιχνίδι. Αν παραμείνουμε μέχρι τέλους έντεκα, θεωρώ ότι αυτή τη φορά θα είμαστε περισσότερο τυχεροί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.