Γεμάτη από σημαντικά ονόματα του αθλητισμού είναι η ατζέντα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Αρη και προπονητή Γιάννη Χατζηνικολάου.
Εκτός από το όνομα του επιστήθιου φίλου του Νίκου Γκάλη (κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια), ο Χατζηνικολάου έχει δημιουργήσει έναν ισχυρό ομφάλιο λώρο σχέσεων στην Κρήτη όπου κατοικεί εδώ και 30 περίπου χρόνια.
Ο βραζιλιάνος αμυτνικός Ζε Μαρία, με σπουδαία καριέρα σε ομάδες όπως η Ίντερ, η Πάρμα και η Περούτζια, αλλά και με διεθνείς συμμετοχές με την Εθνικής Βραζιλίας ήταν προσφάτως ο προσκεκλημένος του στην Κρήτη.
Παρέα με τον βετεράνο Ιταλό κίπερ Μαρσέλλο Ναρντίνι, στο πλαίσιο της συνεργασίας με τη σχολή Roberto Baggio – Horst Wein και της εφαρμογής της καινοτόμου μεθοδολογίας FUNiño, στην οποία προχώρησε ο «Ατσαλένιος».
Είναι ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης νεαρών ποδοσφαιριστών, πάνω στις αρχές τους σύγχρονου ποδοσφαίρου.
Ο Χατζηνικολάου δίνει το παρών και σ’ όλες τις σημαντικές εκδηλώσεις της Κρήτης. Ετσι δεν θα μπορούσε να λείψει από τον «Ημιμαραθώνιο Κρήτης» που φέτος συμπλήρωσε 10 χρόνια ζωής. Eκεί συνάντησε και φωτογραφήθηκε με την Ολυμπιονίκη Κατερίνα Θάνου και τον συμμετέχοντα στο event ως δρομέας, Αχιλλέα Χατζηνικολάου (FIFA players agent), που πλέον ασχολείται με επιτυχία στην εκπροσώπηση γυναικών που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.
Η ατζέντα του Χατζηνικολάου μέσα στο Οκτώβριο (23-27/10) περιλαμβάνει και την φιλοξενία των παλαιμάχων του Αρη για φιλικούς αγώνες στην Κρήτη. Με προσωπικές του ενέργειες και σε συνεργασία με τον πρόεδρο των παλαιμάχων Γιάννη Βένο, έχει οργανώσει πρόγραμμα το οποίο θα αφήσει έντονο το χρώμα του Αρη στο νησί.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube